Vine, vine primăvara. Gravăm „Channel” în toată țara!

VIne, vine primavara. Gravam Channel in toata tara

Pentru întreaga lună martie, pixul metalic „Channel” va avea prioritate! Acesta are toate proprietățile pentru a sta, fără nici o problemă, la loc de cinste pe a-l nostru perete cu „eroii din Galaxie”.

Este unul dintre cele mai apreciate și folosite pixuri de către majoritatea companiilor care se promovează prin intermediul produselor promoționale, în mediul offline. Oare cum a făcut asta?

În primul rând, calitatea materialului din care este produs – metalul. Un pix metalic „Channel” este net superior celor din categoria plastic, datorită carcasei lui. Aceasta denotă eleganță și calitate, pixul fiind perceput ca un produs premium.

În al doilea rând, forma ergonomică conferă o plăcere mai mare în utilizare și va atrage atenția celor cărora vrem să îl oferim, drept cadou sau produs promoțional. Vom începe să mai spunem și „nu” atunci când cineva ne va cere un pix. Nu de alta, însă cu toții suntem conștienți că odată ce pixul îl vom „împrumuta”, există șanse mici de al mai recupera.

În al treilea rând, poate fi gravat laser. Datorită materialului din care este realizat, se recomandă ca și metodă de personalizare, gravura laser. Aceasta va pune în valoare fiecare detaliu pe care vrem să îl redăm și va crea o impresie vizual plăcută; o altă bilă albă pentru pixul „Channel” în detrimentul unui pix obișnuit din plastic. Cu o gravură bine făcută, imaginea brand-ului pe care vrem să îl promovăm, va rămâne cu siguranță în mintea publicului țintă vizat.

Dimensiunea unui pix metalic „Channel” este de 138×11 mm. Dintre care 50×6 mm. pot fi gravați exact cu ceea ce ne dorim. Logo-ul companiei, un mesaj bine gândit sau sloganul brand-ului, ba chiar și câteva date de contact (număr de telefon, o adresă de email, site etc.) sau de ce nu, platformele de Social Media în care lumea te poate găsi (Facebook, Twitter, LinkedIn etc.) – toate vor atrage atenția când vor folosi acest pix!

Din paleta de 8 culori disponibilă pentru pixul metalic „Channel”, cu siguranță există una care se pliază la fix cu identitatea vizuală a companiei tale, sau cu imaginea pe care vrei să o transmiți în campaniile proprii de promovare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii cu privire la acest produs, îți stăm la dispoziție fără nici măcar o problemă. Ba mai mult, poți da un click pe site-ul nostru și vezi acolo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *