De ce ai cumpăra un Banner Roll-Up de la Galaxy Design?

Banner Roll-Up - Galaxy Design

Toți oamenii de pe acest pământ au nevoie de garanții. Înainte de a achiziționa un produs/serviciu, vrem să vedem că toate temerile noastre sunt înlăturate, că teama de a pierde banii investiți, dispare!

Înainte de a scormoni și de a găsi cele mai bune garaniții cu care clientul pleacă acasă, la pachet cu produsul, ne adresăm întrebarea: bun, dar bun în comparație cu ce? Pentru a elucida acest mister, am să aduc în discuție „lucrurile” cu care vei putea pleca acasă dacă vei cumpăra un Banner Roll-Up de la Galaxy Design.

Înainte de a scormoni și de a găsi cele mai bune garanții cu care clientul se pricopsește, la pachet cu produsul, ne adresăm întrebarea: „Care sunt cele mai mari temeri atunci când cumpărăm un Banner Roll-Up?” Iar răspunsurile noastre sună cam așa:

1. Oferim GARANȚIA SISTEMULUI BANNER ROLL-UP-ului. Dacă acesta prezintă defecțiuni sau imperfecțiuni clare, nu funcționează exact cum ar trebui, va fi înlocuit, pe cheltuiala noastră, în maximum 5 zile de la prezentarea problemei;

2. GARANȚIA PRINT-ULUI BANNER ROLL-UP-ului. Imprimarea neconformă va fi înlocuită exact în aceleași condiții precum cele menționate mai sus;

3. TIPAR DE ÎNALTĂ DEFINIȚIE. Pe lângă asigurarea clientului cum că produsul comandat va fi exact cum trebuie, mai contează și utilajul folosit în acest proces. Acest lucru este posibil datorită utilajului de ultimă generație – Mimaki. Contează enorm aparatura tehnică utilizată atunci când vrei să te diferențiezi pe piata de referință.

4. Print-ul de calitate foto, realizat color pe POLIPROPILENĂ. Nu doar utilajul poate garanta o calitate foarte bună a produsului rezultat, ci și materialul folosit în acest proces. Polipropilena este materialul ce reușește să facă orice informație, siglă, sau promoție, să arate cât se poate de bine pe un Banner Roll-Up.

5. LIVRAREA produsului în MAXIMUM 24h. Un alt beneficiu de care clientul se va bucura este faptul că Banner-ul Roll-Up-ul este un produs de stoc. Deci livrarea în maximum 24h. de la primirea acordului bunului de tipar va fi o certitudine, iar clientul se va bucura în scurt timp de produsul lui.

6. TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON + TVA. Cu cât clientul știe că investiția lui este optimizată, cu atât tranzacția tinde mai mult în a fi realizată. Deci încă o bilă albă pentru Galaxy Design.

Dacă am reușit să te scap de temeri asupra unui astfel de produs, înseamnă că am făcut o treabă bună. Dacă nu, atunci te așteptăm să ne întrebi. Suntem nerăbdători să aflăm ce alte temeri mai ai și să te scăpăm de ele, dar și nelămuririle pot fi subiectul unei discuții interesante.

P.S.: dacă nu știi la ce te poate ajuta un astfel de material de promovare, te invit să lecturezi, aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *