Antohi Ioan Decebal – Graficianul din Galaxie!

Chiar dacă este sfârșit de săptămână, voi tot trebuie să cunoașteți lume bună!

De puțin timp, Galaxia s-a mărit! Un nou membru s-a alăturat echipei noastre, pe numele lui, Antohi Ioan Decebal, dar cum îi place lui să i se spună, „Deca”.

Antohi Ioan Decebal - Galaxy Design

Antohi Ioan Decebal – Galaxy Design

Este student în anul II la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, la Facultatea de Matematică, specializarea Matematică-Informatică. Oare de ce avem nevoie de un matematician în echipa noastră?

Gândește logic! Unul dintre atuu-rile lui Deca este plăcerea de a concepe grafica, iar cel mai bun aliat în asta, este Photoshop-ul. Deci, el este omul care se va asigura că logo-ul, sloganul, sau orice element din identitatea voastră vizuală, va arăta perfect pe produsele promoționale și nu numai.

Cum introducerea a fost făcută, eu zic să vedem ce lucruri ne poate povesti Decebal despre el.

Cine este Decebal Ioan Antohi?

„O persoană sociabilă, căruia îi place să cunoscă mereu și oriunde oameni noi. Să își facă prieteni de la care să înveţe lucuri noi, cât și benefice zi de zi. Din ce mai știu, îi mai place să-și ocupe timpul cu ceea ce îl face fericit şi vrea ca şi cei din jurul lui să fie la fel de bucuroşi şi cu zâmbetul pe buze.”

Ce lucru te face mândru de tine?

„Unul dintre lucurile care mă face fericit este să lucrez ca designer grafic. Îmi place când un lucru este bine făcut şi cu bun gust. Vreau ca fiecare lucrare pe care o finalizez să impresioneze prin simplitate şi rafinament, de aceea consider acest domeniu o provocare. Cu fiecare lucrare dusă la bun sfârșit, devin din ce în ce mai bun în ceea ce fac şi iubesc asta, și exact de asta mă trezesc în fiecare dimineață cu plăcere.” 

Ai menționat acest domeniu, ți-a fost greu să îl înțelegi?

„Chiar deloc! Nu mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu domeniul produselor promoționale deoarece sunt o persoană care învaţă din orice şi care vrea să îşi lase o amprentă asupra lucrurilor pe care le face.”

Cum îți valorifici timpul tău liber? 

„Îmi place să îmi ocup timpul liber documentându-mă despre grafica vectoriala, cât și web-design. Vreau să îmi îmbunătățesc aceste servicii până în acel moment în care voi putea lucra chiar și cu ochii închiși. Consider că dacă nu te documentezi și nu aspiri la ceva mai bun, nu vei avea șanse mari de a crește profesional, cât și personal.”

 

Ce îți place să faci?

„Îmi plac sporturile de echipă precum fotbalul şi handbalul, probabil aș juca o zi întreagă dacă nu ar fi serviciul. Îmi place să ascult muzică bună, deoarece mă calmează mereu. Să ies cu prietenii – aș face-o în fiecare moment. Îmi place natura şi de aceea iubesc muntele şi marea. Ador liniştea şi urăsc aglomeraţia.”

Acum că ați cunoscut omul din spatele produselor voastre, sau cel puțin persoana care va face ca orice element din identitatea voastră vizuală să arate bine, nu vă rămâne decât să interacționați cu Deca și să aflați mai multe lucruri despre el. Chiar dacă acum are multe grafici de conceput sau aranjat, va fi cu ochii-n patru pentru a vă răspunde cât mai promp cu putință.

1 Comment

  1. camelia

    Tot ce ați menționat în articol e perfect adevărat.

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *