Valorile companiei îți câștigă clienții

Value Galaxy Design

Valorile unei companii determină credibilitatea ce o au clienții tăi. Am mai spus și în alt articol (click aici dacă nu l-ai citit), oglinda personală – imaginea companiei!

Valorile noastre de bază le scoatem tot timpul în evidență, deoarece considerăm că doar așa putem câștiga încrederea clienților noștrii.

În afaceri, tot timpul ne ghidăm după aceste 4 valori. Nouă ne place să le mai numim „Biblia Galaxy Design”.

Integritate – Suntem întotdeauna sinceri atât cu clienții cât și cu partenerii noștrii. Pentru Galaxy Design este important ca beneficiarii să aibă siguranța achiziționării unor produse și servicii de calitate. Respectăm întotdeauna promisiunile sau anunțăm din timp atunci când ne este imposibil. Ne recunoaștem tot timpul greșelile.

 

Profesionalism – Livrăm calitate – este lucrul pe care știm să-l facem cel mai bine. Galaxy Design este o companie de adevărați profesioniști, pasionați de livrarea unor servicii excepționale.

 

Loialitate – Galaxy Design își respectă clienții, partenerii, angajații și compania. Succesul este generat de respectul reciproc, în cadrul relațiilor de parteneriat.

 

Transparență – Oferim transparența totală care să încurajeze performanța.

 

Noi considerăm că aceste valori de bază, reprezintă cheia unei afaceri de succes.
Ține minte, scoate tot timpul în evidență aceste valori. Clientul asta caută la tine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *