Obiective – Drum sigur către succes!

Obiective - Galaxy Design

Orice companie trebuie să aibă obiective!

Obiectivele trebuie să ți le propui tot timpul, în așa fel încât să le poți îndeplini. Dar acum să nu ai unul ca de exemplu: să vând 2 produse, în valoare de 10 lei fiecare, până la sfârșitul anului.
Ele trebuie alcătuite în așa fel încât compania ta să profite de pe urma lor și să crească în valoare. Dacă asta se întâmplă, obligat și tu vei profita și vei crește!

Galaxy Design are momentan 4 obiective. Însă, lista acestora va rămâne deschisă, iar cele care vor fi adăugate, vor  fi desigur și îndeplinite. Dacă nu ne putem îndeplini obiectivele nu vom putea progresa și dacă nu progresăm nu vom putea ajunge în top.

Prin urmare, OBIECTIVELE noastre generale sunt:

  1. Dezvoltarea unei imagini de lider (deschiderea de 2 noi locatii);
  2. Pastrarea si dezvoltarea relatiilor pe termen lung cu furnizorii, distribuitorii si clientii prin angajamente transparente (dezvoltarea retelei de distributie, parteneri in fiecare resedinta de judet);
  3. Satisfacerea optima a cerintelor si cresterea calitatii serviciilor (integrarea de sisteme de management al calitatii, achizitia de tehnologii noi de imprimare si personalizare);
  4. Mentinerea standardelor inalte, fara concesii, legate de livrare prompta (stocuri interne de peste 1.000.000 euro).

 

Tot timpul ne vom stabili obiective din ce în ce mai grele doar pentru că în acest fel putem să devenim din ce în ce mai buni!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *