Larisa Vrânceanu – Calmul Galaxiei

Larisa Vranceanu - Galaxy Design

Membru Galaxy Design

Mai este numită și ,,Calmul Galaxiei”, Larisa Vrânceanu, are 22 de ani și de 2 ani face parte din gașca „nebună” de la Galaxy Design.

Când am rugat-o să-mi spună câteva vorbe despre domeniul în care activează, n-a ezitat nici o secundă și mi-a spus clar și răspicat: „Producția publicitară este domeniul în care nu vei avea timp de plictiseală!”

Auzind acestea, curiozitatea din mine i-a cerut mai multe detalii. Prin urmare, Larisa amuzată, mi-a răspuns:

„Păi nu ai cum! E un mediu competitiv, aflat în continuă dezvoltare și inovație. Ca să reziști și să te menții în el, ai nevoie de pasiune și dedicare, ai nevoie de imaginație, ai nevoie să gândești rapid și să te miști iute. Clienții tăi trebuie să aibă întotdeauna parte de servicii ireproșabile!”

Mi-a plăcut la nebunie răspunsul dat de ea. M-a captivat în discuție și pentru preț de câteva secunde, uitasem complet ce voiam să o mai întreb.

Trecând rapid peste prima întrebare, am observat că tot timpul, ea este echilibrată, calmă dar și o profesionalistă desăvârșită.

Întrebarea mea a fost una simplă. Cum reușești să fii tot timpul dedicată firmei? Țin să precizez că răspunsul ei, nici acum nu a fost unul amuzant sau știu eu, lipsit de modestie. NU! Răspunsul ei:

„Fiecare angajat este oglinda și imaginea firmei de aceea caut să mă asigur că nu există nici o problemă în comportamentul meu.” – Genial!

Funcția ei în companie este de Asistent manager. (Cred că din această cauză nu are timp de plictiseală…)

Aleargă cât e ziua de lungă. Împodobește site-ul cu produse noi, ea dă, prin cuvinte, valoare produselor noastre prin descrieri, actualizează prețurile și le dă imagine.

Mai exact, „intră” în postura de paparazzo și face poze produselor personalizate.

Mai dă câte o tură prin depozitul nostru (știe orice fir de păr de acolo!), pentru a realiza recepția mărfii. Se asigură că stocurile sunt reactualizate la zi, nu de alta dar: „rulajul e continuu și trebuie ca totul sa fie pus la punct.” De asemenea, facturile și chitanțele nu mai au nici un secret pentru ea, știind acestă procedură ca pe o poezie. (Nu crezi? Întreab-o!)

În afara serviciului, pe lângă desen, este îndrăgostită de ritmurile rock și de citit.

Cea mai mare pasiune a ei rămâne:

„Să vizionez filme vechi și să colecționez lucruri vechi. E un soi de nostalgie pentru anumite perioade pe care nu le-am trăit dar de care mă leagă o anumită legătură emoțională și sunt fascinată de ceea ce s-a întâmplat în acele timpuri. E greu de explicat, însă e un sentiment aparte!”

Acum că am aflat puține lucruri despre ea, întrebarea cu care i-am promis că termin „interogatoriul” a fost una prin care, recunosc, voiam să aflu ce crede ea despre echipa galaxiei.

Nici acum nu a pus amuzamentul pe primul plan ci tot pe același ton, serios mi-a răspuns:

”Mă bucur că pot face parte din această echipă! Învăț, practic, lucruri noi aproape în fiecare zi și sunt înconjurată de oameni profesioniști și săritori. Nu e ca și cum suntem simpli colegi de muncă, e mai degrabă o legătură de prietenie sinceră, și consider că acest lucru este unul dintre elementele fundamentale pentru ca o firmă să funcționeze la parametrii maximi și să aibă continuitate.”

Larisă are mai mult de povestit. Însă nu vreau să-ți fur plăcerea de a o „interoga” și tu. Din ce mi-a povestit, abia așteaptă să răspundă tuturor curiozităților!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *