Power Bank – Banca ta de energie

Cu toţii credem că am păţit măcar odată, ca bateria telefonului nostru să ne punã beţe-n roate. Mai exact, să se descarce fix în momentele în care îţi este lumea mai dragă! Ca de exemplu: o şedintă, o întâlnire importantă etc. Power Bank este „eroul” acestor situaţii. Dacă nu mă crezi, există şi o poveste pe seama lui:

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti, un prinț ce trebuia să-și găsească odată o prințesă (nu de alta, dar vârsta nu mai ținea cu el).

S-a dus la bătrânul Facebook să-l întrebe dacă nu-l poate ajuta cu această problemă. Facebook-ul bucuros, i-a zis că la asta se pricepe destul de bine și că poate conta pe el.

Treaba ca și rezolvată!

Criteriile de selecție i-au fost îndeplinite prințului, iar pretendenta la tron i-a fost găsită. Acum prințul nu mai trebuia decât să-și facă puţin curaj, să-și scoată calul din garaj și să o întâlnească.

Calul lui preferat, Tramvai, l-a dus exact unde el trebuia să ajungă. Însă prințul, din cauza emoțiilor sau probabil a exagerat cu researching-ul pe domnițe, a uitat să-și pună paloșul la încărcat – o problemă destul de întâlnită…

Acum intră în scenă personajul negativ – BATERIA. Ea nu a avut nici măcar o picătură de milă față de micul prinț și i-a stricat tot planul de a se stabili și el în sfârșit la castelul lui.

Ca orice om cu sânge albastru, nu s-a dat bătut! S-a gândit, s-a tot gândit și iar s-a gândit, dar ce să vezi? A găsit soluția!

Știa că în ținutul de jos, mai exact Galaxy Design, există un brav luptător ce asuprirea BATERIILOR, este o joacă de copii.

Numele acestui curajos – Power Bank

Arătos şi puternic (4000 mAh), cu dimensiuni de fotomodel (116X65mm), fără burtă (114g), slim feet cu o grosime de (10mm) și tot timpul pregătit pentru a lupta împotriva celei mai fioroase BATERII (permite până la 2 încărcări).

Și-a luat armura lui din oțel inoxidabil și plastic (ce poate fi personalizată la dimensiuni pornind de la 50x50mm până la 70x60mm).

Ajutat de cel mai bun prieten al său – cablul mini USB, abia aștepta să se aventureze într-o nouă bătălie și să ajute toate smartphon-urile ce erau în pericol! (Cu toţii mai uităm să încărcăm telefonoul nu ?)

După o luptă aprigă și de câteva ore (depinde de telefon cât durează încărcarea), BATERIA a cedat. Micuțul prinț a reușit să-și întâlnească frumoasa domniță, demnă de inima și regatul prințului.

Ajunși la castel, prințul și noua prințesă au facut cea mai mare nuntă ce s-a auzit în acel regat vreodată. Power Bank-ul s-a așezat la casa lui (poate fi încărcat la laptop) și abia așteptă o nouă aventură.

Ce-i drept, prințișorul mai îndrăgostit din fire, uită să-și „ascuțească” paloșul,  dar după cum spune o vorbă veche: „Totul e bine când se termină cu bine!”

Dar eu vreau să modific această zicală și să sune: Totul e bine când ai Power Bank-ul la tine!

Dacă nu vrei să ajungi în situația prințișorului (să pierzi întâlniri importante), îți sugerez să dai și tu o fugă până în regatul Galaxy Design și să ceri ajutorul curajosului Power Bank. Nu vei rămâne dezamăgit de el!

Merită toate monezile ce le are regatul tău! ^_^

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *