Un Power Bank pentru fiecare

Galaxy Design - Power Banks

În ultimul articol (link), am specificat faptul că un Power Bank (baterie externă) este un dispozitiv indispensabil. Dacă ești genul de persoană care este mereu în pas cu tehnologia, atunci o baterie externă trebuie să o porți mereu cu tine!

Nu vorbesc din cărți sau altceva de genul acesta, ci voi aduce argumente, solide, iar tu la final îmi vei spune dacă am avut sau nu dreptate.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Pentru o mică recapitulare, un Power Bank (baterie externă) te ajută în situații neprevăzute. Mai exact, este sursa ta portabilă de energie pe care o poți folosi la încărcatul dispozitivele digitale: telefoane, tablete, ipod-uri, camere foto/video digitale etc.

Mecanismul este unul simplu. Dintr-un Power Bank pleacă un cablu USB/microUSB universal către dispozitivul care a rămas în pană de curent și tot ce rămâne de făcut, este să aștepți ca dispozitivul să se încarce. Dacă te ajută, gândește-te fix ca la o priză „portabilă”.

Aceasta fiind portabilă, poți să o porți după tine oriunde și oricând vrei. În timpul încărcării, dispozitivele se pot folosi exact cum ne dorim mai mult, și te poți deplasa unde ai treabă.

Dacă ești un împătimit al excursiilor și îți place să mergi cu cortul în diverse locuri, atunci acest produs îți va deveni un bun prieten. În astfel de excursii, ai nevoie de puțină muzică (chiar și în căști) sau să vorbești cu persoanele dragi. Sau dacă îți place să împărtășești și cu alții, drumețiile tale, atunci folosind un Power Bank vei avea destulă baterie pentru a surprinde în fotografii, fiecare moment petrecut acolo.

Cel puțin pentru un moment. Cred că și tu ai avut situații în care curentul electric a picat fix în cele mai nepotrivite momente. Prima la mână! Însă, probabil a picat fix când tu aveai un dispozitiv digital la încărcat, iar pana de curent ți-a încurcat treaba. A doua la mână!

Cu ajutorul unui Power Bank, nu vei mai dispune de alte surse de curent pentru o vreme. Îți vei putea încărca gadget-urile în orice moment.

Dacă vrei să te promovezi într-un mod inventiv și cu folos, un astfel de produs te poate ajuta. Sunt o sumedenie de modele, care pot fi personalizate prin diverse metode de imprimare. Fie gravura laser, fie Led UV sau poate tampografia, toate vor face ca sigla, sloganul sau oricare alt element de identitate vizuală să arate perfect.

Cel care va primi produsul brand-uit își va aminti mereu de compania ta, ori de câte ori îl va folosi. Și cum în zilele noastre sunt o groază de activități mâncătoare de baterie, cu siguranță îl va folosi mult timp.

Mulți oameni de afaceri și nu numai, poartă după ei 2-3 telefoane. Nu pentru că vor să demonstreze ceva, ci doar pentru simplul fapt că bateria unui singur smartphone nu ajunge destul de mult. Au nevoie de baterie pentru a efectua apeluri telefonice, de răspuns la email-uri sau pentru a fi activi pe rețelele de socializare. Neavând un astfel de dispozitiv, vei avea povara de a purta mai multe telefoane după tine.

  • Nefolosind un Power Bank, nu vei avea destul timp pentru anumite lucruri importante pentru tine.

Cum o priză de electricitate nu o poți purta după tine, cu siguranță vei fi nevoit să stai lângă ea până în momentul în care bateria dispozitivelor tale va fi încărcată. Neutilizâd o baterie externă, nu vei avea șansa de a-ți continua activitatea în timp ce dispozitivele sunt la încărcat. Și cu siguranță, ai multe lucruri productive de făcut decât să pâzești priza de alimentare.

  • Fără un Power Bank nu vei reuși să fii conectat la tehnologie în timpul tău liber.

Cu toții știm că la munte nu vei găsi surse de energie pe sub pietre sau stații de alimentare special amenajate. Chiar dacă ești în timpul tău liber, nu te poți deconecta 100% de la munca pe care o faci, sau cel puțin de la rețelele de socializare. Cum bateria unui telefon ține puțin în raport cu cât am dori noi, o baterie externă ar fi ideală!

Te aștept la comentarii și să îmi povestești situații în care bateria dispozitivelor tale digitale te-a părăsit fix când nu era cazul. Promit să premiez cel mai interesant comentariu!

Dacă vrei să fii practic și inovator, este necesar să folosești un Power Bank!

Ia-ți o doză bună de energie direct dintr-o cutie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *