Baterie externă Marlet – Galaxy Design

Baterie externă Marlet - Galaxy Design

Dacă ai avea un leu pentru fiecare dată când bateria telefonului tău s-a descărcat fix când nu trebuie, probabil că acum ai fi milionar. Însă, dacă ți-aș spune că poți scăpa de această situație nefavorabilă, folosind o baterie externă, mi-ai oferi acel leu? Probabil că da.

Sunt o multitudine de situații în care, ori porți cu tine 2 telefoane, ori 2 baterii de telefon, ori ții morțiș să ajungi neapărat într-un loc de unde să îți poți încărca telefonul. Nu de alta, însă nu dorești să pierzi o întâlnire importantă sau un apel la fel de important.

Sau ești un aventurier pursânge, însă tot vrei să fii conectat la tehnologie. Undeva pe munte este puțin probabil să găsești o sursă electrică la care să îți poți încărca telefonul, tableta, aparatul foto sau orice alt dispozitiv de care depinzi.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Bateria externă „Marlet” este una de care cu greu te-ai putea despărți. Puterea ei de 10.000 mhA o clasează fără nici o problemă în topul produselor de acest gen. Pentru a putea înțelege mai ușor cum stă treaba cu amperii, de exemplu un Samsung S6 are capacitatea bateriei de 2.600 mhA. După un mic calcul rotunjit, acest power bank are capacitatea de a încărca un astfel de telefon de 4 ori. De la 0% la 100%.

Ceea ce face ca această baterie externă să fie un obiect indispensabil din zilele noastre, „Marlet” poate fi purtată cu noi pe oriunde. Nu ocupă mult spațiu (doar 74x154x16 mm.), deci este un salvator al bateriei telefonului nostru.

După epuizare, bateria externă poate fi reîncărcată de la un laptop/PC sau chiar de la o priză normală. Durata de încărcare este una normală precum a unui telefon obișnuit.

Device-ul dispune de 4 led-uri albastre. Fiecare indicând energia rămasă. La un led apris, bateria mai are 25% baterie,  la 2, 50% și tot așa până la 100% și 4 leduri aprinse.

Încă un lucru benefic cu care această baterie externă vine la pachet – are două ieșiri; una de 1A și alta de 2A. Deci în același timp poți încărca și telefonul și tableta sau dacă tot ai rămas la doua telefoane, pe ambele.

Produsul vine ambalat într-o cutie albă, împreună cu un cablu USB universal. Posesorii de Iphone se vor simți nedreptățiți. Dar fiecare telefon are cablul personal USB.

Poate fi folosit drept produs promoțional sau cadou business. Bateria externă „Marlet” poate fi personalizată, ceea ce va transpune produsului un caracter de unicitate, dar va fi și apreciat de către noul posesor. La 154 mm. lungime și 74 mm. lățime, cu siguranță orice grafică sau logo va arăta perfect!

Suntem siguri de faptul că bateria externă va deveni din ce în ce mai rapid un dispozitiv utilizat, apreciat, cât și un material de promovare benefic pentru mediul offline.

Te invităm să te descotorosești de grija descărcării bateriei dispozitivelor tale și să folosești cât mai mult ENERGIE-NTR-O CUTIE!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *