Baterie externă Roblex – o sursă naturală de energie

Baterie externa Roblex din lemn

Dacă ți-aș spune că dintr-o bucată de lemn, câteva părți electronice și un cablu USB universal ai avea un ambasador potrivit pentru promovarea brand-ului tău, m-ai crede? Ei bine, o baterie externă Roblex poate face acest lucru!

Lemnul este unul dintre cele mai folosite materiale, cât și printre cele mai apreciate în industria produselor promoționale, dar nu numai.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Caracteristicile acesteia atrag atenția oricărei persoane, iar detaliile fine de pe carcasa ei, fac să fie un produs apreciat și foarte folosit de către cei care îl vor primi.

După cum am povestit și în alte articole anterioare, o baterie externă prinde din ce în ce mai mult teren în România. După modelul companiilor mari din afară, care saturează această modalitate de promovare offline, au început și brand-urile autohtone să o folosească.

În ziua de astazi, majoritatea oamenilor folosesc minim un dispozitiv digital. Fie un smartphone, o tabletă sau un mp3. Toate acestea au nevoie de o baterie încărcată. Și cum cu toții suntem mereu în plină activitate, este mai greu să găsim o sursă de alimentare la tot pasul.

Cu o dimensiune de 102mm lungime, 24mm lățime și 24 înălțime, putem să îl purtăm mereu după noi, deoarece nu ocupă mult spațiu.

Capacitatea acesteia de 2.200 mAh asigură o încărcare rezonabilă a unui telefon de generație nouă (Samsung S6). Suficient pentru a ne efectua în liniște apelurile telefonice importante sau trimiterea unor email-uri către clienții importanți.

Modul de folosire este unul foarte simplu. Este compatibil cu sistemele Android sau iOS, cât și cu dispozitivele electronice care se încarcă utilizând cablu USB.

Se conectează cablul USB la gadget-ul în cauză și baterie externă va porni automat încărcarea acestuia.

Ne putem folosi la maximum de acest produs. Mai concret, carcasa de lemn a acesteia.

Gravura laser se pliază perfect cu ideile tale și această baterie externă. Le putem folosi drept cadouri speciale pentru partenerii de afaceri sau chiar prietenii apropiați.

Vei putea atrage atenția asupra brand-ului tău, prin intermediul unui mesaj care va stârni emoții în rândul publicului tău țintă sau oricare altă persoană căreia vrei să i te adresezi.

Această baterie externă poate fi cel mai bun ambasador al companiei tale. Tot ce trebuie să faci este să o personalizezi cu mesajul potrivit și oferită persoanelor potrivite. Mai departe, aceasta se va descurca singură și va ajuta multe dispozitive digitale pe parcursul ei de funcționare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *