Galaxy Team Building v.2

Galaxy Team Building

După cum bine v-am obișnuit, ne place să împărtășim cu voi fiecare experiență și informație pe care o primim.

Dintr-un team building este imposibil să nu pleci cu informații prețioase, pe care le poți pune în aplicare fix din prima oră de când ai ajuns la birou sau chiar și în viața personală.

O astfel de activitate te ajută să îți descoperi limitele și chiar să le depășești sau să aflii anumite calități pe care nu credeai că le poți avea. Dar și un mod prielnic în care te poți deconecta de la lumea cotidiană, de la birou zilnic și să te „relaxezi” preț de câteva zile.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Pentru noi au fost 4 zile în care am îmbinat utilul cu plăcutul cu succes. Activitățile prestabilite de către facilitatorii acestei activități – Premian, cât și extra-activitățile stabilite de comun acord și fără drept de apel de către toți membrii galaxiei, au făcut ca aceste zile să rămână întipărite în memoria noastră multă vreme de acum încolo.

Am specificat mai sus că împărtășim tot ce considerăm benefic și productiv pentru voi, deci gata cu pălăvrăgeala!

Prima zi a început după principiul: cine se scoală de dimineață, departe ajunge! Mai concret, dis-de-dimineață, întreaga echipă era pregătită, dar în același timp curioasă de ce ne-ar fi putut pregăti cei de la Premian – Severin și Oana.

Am început să ne cunoaștem mai bine prin prisma unui energizer simpatic.

Fiecare dintre noi trebuia să se prezinte în funcție de soneria telefonului mobil. Cel care se prezenta, era necesar să specifice și un cuvânt care ar avea o asociere cu personalitatea lui, dar și să justifice alegerea făcută în selectarea tonului de apel.

Scopul jocului a fost de a ne putea identifica și de a conștientiza mai mult anumite trăsături ale fiecărui coleg. Dar și un mod oportun de a ne începe ziua cu o energie pozitivă.

Aceasta a fost activitatea care a dat, oficial, startul unui #GalaxyTeamBuilding desăvârșit.

Săptămâna viitoare vom reveni cu informații calde și prețioase din care oricine poate desprinde câte ceva. Pe noi ne ajută, dar le și folosim în momentul de față cu BRIO.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *