Cadoul prin care nu uiți – Notepad Agonac

Notepad Agonac - Galaxy Design

În perioada sărbătorilor jumătate din atenția noastră este distribuită către cadoul prin care să surprindem. Pentru această săptămână îți propunem un Notepad Agonac.

Notepad Agonac - Galaxy Design

Notepad Agonac – Galaxy Design

Dacă prima ta întrebare este: „bine și de ce ar fi un cadou ideal?”, noi ne-am propus să lămurim acest lucru.

Am să încep prin a îți oferi un caz concret, o situație reală prin care un notepad Agonac se poate integra perfect.

Angajații tăi au obiceiul de a scrie mult, sau cel puțin mai notează câte ceva pentru a nu uita un task sau pur și simplu, s-au obișnuit a nota o ideile geniale. Desigur, una care va fi folosită în viitorul apropiat!

Vezi birourile lor pline de hârtiuțe, rupte în bucățele mici, și nu mai știu exact ce lucru avea prioritate sau poate nu mai găsesc unde și-au scris ce era de făcut. Acesta este un caz fericit.

Asta deoarece cealaltă tabără nu își notează ce task-uri au de îndeplinit în ziua respectivă și se bazează pe propia lor memorie. (Cu cât adunăm mai multe sarcini, probabilitatea de a le uita este mai mare). Poate nu au obiceiul de a face asta sau poate din comoditate, nu vor să o facă.

Un notepad Agonac poate fi eroul ambelor tabere!

Notepad Agonac - Galaxy Design

Notepad Agonac – Galaxy Design

Este structurat pe două categorii. Prima parte, cea mai colorată, este formată din 5 notes-uri lipicioase, de dimensiuni mici și încă un tip de dimensiune medie, la fel de lipicioase precum cele mici.

A doua parte, este formată din foițe, negre. Farmecul acestei părți este datorat pixului special, cu mină argintie. Aceste foițe pot fi folosite când ai de transmis un mesaj, colegilor tăi. Va fi o foaie păstrată pe biroul respectivului coleg!

Notepad Agonac - Galaxy Design

Notepad Agonac – Galaxy Design

Notepad Agonac poate prinde o valoare deosebită datorită personalizării. Fiecare coleg de-al tău poate avea notepad-ul lui personal.

Idei de imprimat sunt cu duiumul. Un mesaj amuzant, un feedback constructiv sau poate chiar sigla și sloganul companiei tale pot transforma un notepad Agonac în unul unicat. Tot ceea ce ai nevoie este creativitate și noi îți transformăm ideea în realitate!

Un notepad Agonac este binevenit pe biroul fiecăruia dintre noi. Unul personalizat, are locul asigurat!

Dacă tu te încadrezi într-una din cele două categorii de oameni, te rugăm să ne spui ce metodă preferi. Cea în care notezi sau te bazezi pe ținerea de minte?

Suntem curioși și poate vom învăța și noi câte ceva!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *