Sublimare – Galaxy Design

Sublimare - Galaxy Design

Pentru a continua lista cu tehnicile folosite pentru imprimarea produselor, pentru astăzi am ales să vă prezint metoda personalizării prin sublimare.

Sublimare - Galaxy Design

Sublimare – Galaxy Design

Sublimarea funcționează printr-un proces de transfer, la temperaturi ridicate, (200 grade Celsius), a unor cerneluri sensibile, prin care aderă și se impregnează definitiv pe suprafețele aplicate.

Tehnica personalizării prin sublimare, se poate face doar pe materiale cu suport de culoare albă.

Imaginile digitale sunt printate pe o hârtie specială de transfer termic. Aceste imagini sunt aplicate suprafețelor dorite cu ajutorul unor prese termice.

Această tehnică garantează 100% rezistența imaginii pe produsul aplicat datorită faptului că ea fuzionează cu suportul pe care este aplicată.

O putem aplica pe o varietate de materiale, cum ar fi: ceramică, lemn, plastic, sticlă, metal sau material textil.

Prin sublimare, costurile personalizării se reduc considerent, iar calitatea culorii este net superioară altor tehnologii de personalizare.

Tot ce avem nevoie pentru a duce la bun sfârșit acest proces, dar și pentru a realiza produse personalizate de calitate cu ajutorul sublimării, este un calculator cu un program de editat fotografii (de ex.: Corel sau Photoshop), o imprimantă cu un sistem special de alimentare cu cerneală de sublimare, o presă termică și un produs blank. Dacă avem aceste 4 lucruri, metoda de personalizare va fi un succes!

Aceste imagini sunt extrem de rezistente la spălare, zgârieturi și alte forțe de frecare, deoarece sunt protejate în interiorul materialului.

Sper că te-am luminat cu privire la metoda de personalizare. Până la următoarea metoda de personalizare, te las să meditezi la aceasta, ba chiar te provoc să o încerci. Așteptăm feedback-ul tău cu privire la această tehnică.

Dacă ai întrebări, nu ezita să apelezi la secțiunea Comentarii. Voi fi atent și bucuros să mai schimbăm o vorbă – două. O zi cât mai frumoasă în continuare!

Sacoșă Longish - Sublimare

Sacoșă Longish – Sublimare

Tricou alb - Sublimare

Tricou alb – Sublimare

Șapcă baseball Sport - Sublimare

Șapcă baseball Sport – Sublimare

Cană Alloy metalică - Sublimare

Cană Alloy metalică – Sublimare

Suzzle puzzle - Sublimare

Suzzle puzzle – Sublimare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *