Tudor Iolle – Galaxy Team

Încă o zi minunată de joi în care cunoaștem oameni noi!

Galaxy Team – Tudor Iolle;
Funcție: Senior Account Manager – Sediul central Iași;
Hobby-uri : literatura și filmele Science Fiction.

Astăzi este vremea să îl cunoaștem pe cel mai longeviv membru din Galaxie – Tudor Iolle.
Tudor a absolvit Liceul Tehnic de Arte și Meserii ca și desenator tehnic. a

Te rog să ne povestești ce te-a atras la acest domeniu?
„Îmi place să interacționez cu oamenii. În acest domeniu ai parte tot timpul de diversitate, datorită caracterului personal al fiecărui individ cu care relaționezi. Cred că dacă nu era unul care să te pună tot timpul în priză sau în legătură cu oameni diferiți și noi, cred că m-aș fi plictisit repede.”

Cum ești tu, ca persoană, în afara orelor de program?
„Nu știu dacă sunt diferit. De obicei mă dau după persoana cu care interacționez și o fac fară să conștientizez acest lucru. Chestia asta mă ajută forte mult și la jobul meu de zi cu zi.”

Ce îți place la Galaxy Design?
„Sunt multe lucruri… Am avut ocazia să mă dezvolt împreună cu ceea ce înseamnă Galaxy, fiind implicat în această companie de mult timp. Pot spune că avem un colectiv foarte fain și cu o dinamică foarte bună. Nu am fost constrâns de reguli rigide și am găsit tot timpul sprijin de la colegi sau de la șefi. Investițiile care se fac în companie, sunt atât în dezvoltarea tehnică cât și în angajați, ceea ce pe mine m-a făcut să rămân aici și să îmi placă la nebunie.
Încă un amănunt, ținta companiei nu este profitul imediat, ci o dezvoltare pe termen lung, atât a business-ului, dar și a oamenilor ce îl formează.”

Vezi o evoluție a ta, pe parcursul anilor în Galaxy Design?
„Așa cum spuneam și mai sus, această companie a investit în formarea mea profesională prin training-uri, seminarii cărți de specialitate etc. Dar acestea îmi folosesc deosebit de mult și pe plan personal așa că nu pot spune decât că sunt foarte mulțumit și că am reușit să evoluez în acești ani. Pentru mine acest job nu este doar o modalitate prin a-mi câștiga pâinea, ci este ceva ce uneori îl consider hobby și îl fac cu mare plăcere. Spun acest lucru chiar dacă câteodată îmi vine să îmi iau lumea în cap. Dar e bine că îmi trece repede.”

Ce ne poți spune despre colegii tăi?
„Nu mai știu cum era vorba aia: „Ne-a trăsnit și ne-a adunat” sau ceva de genul acesta. Suntem foarte uniți și asta se vede și în serviciile pe care le oferim. Chiar dacă ne mai contrăm câteodată, ceea ce este și normal, rezolvăm provocările cu bine. Personal, cred că suntem mai mult decât doar simplii colegi de muncă. În acești ani, s-a creat o familie, ce se mărește de la an la an. Exact precum compania noastră.”

Ce îți place să faci în timpul liber?
„Îmi place la nebunie ceea ce fac acum. Să stau cu familia mea. Fetița mea de 1 an și 8 luni, îmi umple tot timpul numai cu bucurii. Chiar pot spune că timpul meu este ocupat, dar la modul pozitiv.”

Dar de urât, ce urăști cel mai mult?
„Chiar dacă te aștepți să îți povestesc multe lucruri, nu am decât atât să îți transmit: ipocrizia! Este cel mai urât aspect pe care îl pot găsi la o altă persoană. Chiar dacă și eu sunt câteodată, tot timpul m-am ferit pe această lume de oameni cu astfel de „calități”.”

Acesta este Tudor. Colegul nostru simpatic, colegul nostru ce îți răspunde oricărei întrebări, colegul nostru ce întregește gașca de oamni faini!

Acum dacă vrei mai multe detalii cu privire la colegul meu Tudor, a spus că preferă să îi întrebați pe colegi. „Mă interesează mai mult părerea lor despre mine decât propria mea părere.” Dar dacă îi adresați întrebări, el vă va răspunde cu mare plăcere. Evident după ce ne întreabă și pe noi…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *