Galaxy Team Building III

Galaxy Team - Galaxy Building

După ce am scăpat de „virusul” din rețeaua Galaxy, v-am promis că vă povestesc despre ce ciudățenii am creat.

Activitatea care a pus la încercare creativitatea întregii echipe Galaxy Design se numește Struțo-cămila.

Galaxy Team Building

Galaxy Team Building

Toți membrii Galaxy au fost împărțiți în echipe și trebuia să realizăm ceea ce s-ar numi o struțo-camilă. Nu aveam la dispoziție materiale precum cele din construcții, doar baloane. Echipa a cărui animăluț corespundea criteriilor de evaluare impuse de către cei doi formatori, adică: cea mai rezistentă, cea mai înaltă, dar și cea care avea caracteristicile care reprezentau fiecare membru din echipă, câștigă!

Scopul acestei activități era să știm cum să creăm o strategie, să identificăm rolurile în echipă, să fim inovatori, dar și relaxarea împreună cu distracția făceau parte din lista de beneficii.

Galaxy Team Building

Galaxy Team Building

Evident că au ieșit cele mai ciudate struțo-cămile, însă toate echipele au îndeplinit task-urile impuse fără nici o problemă.

Ca după fiecare activitate, partea de debriefing nu a lipsit. Cu toții am conștientizat cât de importantă este o strategie bine pusă la punct, dar și că inovația și creativitatea nu trebuie să lipsească din rețeta succesului.

Pentru a putea fi cu un pas înaintea concurentului tău, trebuie să știi cum să fii inovator. Inovație fără o doză minimă de creativitate nu există. O strategie bine pusă la punct este de mare ajutor. Este mai benefic să îți stabilești de la început planurile și să știi cum vor parcurge decât atunci când acționezi fără a ști ce te va aștepta pe parcursul îndeplinirii lor.

După ce ne-am minunat de operele noastre de artă, a urmat o activitate ce presupunea o doză de efort fizic suplimentar. Nu mă refer la căratul unor greutăți, ci doar la Capturarea Steagului”.

Săptămâna viitoare vei afla cum poți să câștigi stând doar și analizând ceea ce face concurența ta.
Fără efort, fără dificultăți, doar cu ochii și urechile pe fază!

Dacă ai întrebări, te invit cu mare drag să mi le adresezi! Până data viitoare, fii calculat și lasă creativitatea să își pună amprenta!

Galaxy Team Building

Struțo-camila 1

Galaxy Team Building

Struțo-camila 2.

Galaxy Team Building

Struțo-camila 3.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *