Mădălina Cimpoieșu – Galaxy Team

În fiecare joi cunoaștem oameni noi!
În această zi minunată, o vom cunoaște pe Mădălina Cimpoieșu.

Galaxy Team – Mădălina Cimpoieșu;
Funcție: Coordonator Departament Personalizări – Sediul central Iași;
Hobby-uri: sportul, plimbările lungi, dansul tradițional românesc.

Galaxy Team - Mădălina Cimpoieșu

Galaxy Team – Mădălina Cimpoieșu

Mădălina este colega noastră de aproximativ un an. Este persoana care până nu își termină treaba planificată în ziua respectivă, nu pleacă acasă. Nu țin minte să fi existat vreun moment în care ea să te fi refuzat cu ceva. Deci, pe scurt, te poți baza pe ea oricând!

Cum te-ai descrie?

„Dispun de multă vitalitate și ambiție. Mă simt în elementul meu, doar dacă mă integrez într-un mediu creativ, care să îmi solicite toate calitățile. Și a mă integra într-un grup nou, până acum a fost ușor. Sunt carismatică și îmi place drama. Am multă putere fizică și psihică și cu toate că sunt foarte încăpățânată, duc la împlinire tot ceea ce îmi propun.”

Ce fel de persoană ești în general?

„Sunt o persoană foarte sociabilă, comunicativă și iubesc viața. Mă entuziasmez din orice lucru pe care îl fac cu mâna mea și văd că este apreciat de cei din jur. Sunt o fire vulcanică, am calități de lider, rezist în condiții de stres și aspir spre victorie indiferent de situațiile care se ivesc în momentele critice. Voința mea de fier mă determină să nu renunț ușor la planurile pe care mi le propun. În altă ordine de idei, planurile mele sunt sfinte!”

Ce ai vrea să schimbi la tine?

„Faptul că exagerez și reacționez în unele cazuri mai mult decât ar fi necesar nu mă fac să mă simt mulțumită pe deplin de mine. Dar tot timpul îmi retușez aceste mici defecte și învăț să le fac pierdute.”

Pentru Mădălina, viața este ceva fantastic și încearcă să o trăiască din plin. Simte mereu nevoia de a fi diferită față de restul oamenilor și îi place să fie mereu în centrul atenției. Pentru acest lucru nu se chinuie prea mult, deoarece reușește mereu să acapareze atenția asupra ei.

Ce urăști cel mai mult?

„Urăsc lipsa de Fair – Play. Defectele mele ar fi vanitatea și aroganța. Sunt destul de posesivă și uneori greu de înduplecat. Sunt exigentă și orgolioasă din cap până în picioare!”

Ce poți să ne spui despre echipa Galaxy Desgin?

„În echipa Galaxy am intrat acum un an. Suntem cu toții oameni, unul și unul. Cred că acest lucru ne face să fim unici, faptul că avem aceleași așteptări și dorim același lucru: creșterea profesională. După cum am văzut și în descrierile colegilor, cu toții considerăm că nu suntem doar o echipă, ci o familie. Din fericire, familia noastră se mărește de la an la an, și acest lucru nu poate decât să mă bucure. Îmi place să cunosc oameni noi și să le copiez din filosofia lor de viață. Eu personal, învăț mai repede și mai bine de la cei din jurul meu, decât din nu știu ce cărți.”

Am auzit că ai un motto după care te ghidezi. Poți să îmi spui care este?

„Ai auzit bine. Acest citat îl știu de ceva timp și în multe din acțiunile mele, mă ghidez după el. „Nu te întreba de ce are nevoie lumea. Întreabă-te ce te face viu si fă acel lucru, pentru că lucrul de care are lumea nevoie sunt oameni vii.” Nu știu dacă pentru alții are același înțeles, însă pe mine mă motivează tot timpul.”

Aceasta este colega noastră Mădălina! Are multe de spus și tot timpul vei avea ce discuta cu ea. Are un simț al umorului bine dezvoltat, deci plictiseala nu este încadrată în meniul ei. Dacă o vei vedea supărată vreodată, cu un banc scurt și sec o vei aduce pe lungimea ta de undă.

Dacă ai ceva să îi transmiți, îți indic să te folosești de secțiunea comentarii. Ea va sta cu ochii acolo și va fi promtă în acordarea feedback-ului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *