Galaxy Team Building II

Galaxy Team - Galaxy Building

În articolul anterior Galaxy Team Building, am precizat faptul că am scăpat de inhibiții. Pentru a fi mai clar la ce mă refer, activitatea Conectarea în rețea este mijlocul perfect prin care pot argumenta acest fapt.

În acest joc, cu toții am fost conectați la rețeaua Galaxy. Aceasta presupunea trecerea unui ghem de sfoară prin diverse accesorii sau hainele ce le purtam. Lucru cert, era că acea sfoară trebuia să se prindă de ceva de pe noi și nu conta ce!

Galaxy Team Building

Galaxy Team Building

Însă, rețeaua era compromisă de un virus și noi trebuia să ne deconectăm în cel mai scurt și ușor mod posibil. Această deconectare nu trebuia făcută decât prin părăsirea sforii și acest lucru era posibil doar prin renunțarea la obiectele prin care era trecută.

Ei ce credeți?!

Fără nici o problemă pentru noi și fără a sta pe gânduri, în secunda în care o pereche de pantalonii au fost dați jos, articole vestimentare ce erau „virusate”, au dispărut, involuntar de la purtător. Și uite așa, recordul ce era până la respectivul moment, a fost doborât fără mare efort din partea noastră. Suntem și mândrii pentru acest lucru!

Galaxy Team Building

Galaxy Team Building

După acest moment, facilitatorilor, Severin și Alina, le-au trebuit câteva momente de respiro și dezmeticire. Dar, au recunoscut că nu se așteptau și că dificultatea jocurilor ce aveau să urmeze, a crescut fără dar și poate.

După această activitate, a urmat partea de debriefing, unde s-a discutat fiecare moment și am putut înțelege mai ușor importanța ei. Cum am spus și la început, așa înveți mai ușor.

După ce concluziile au fost trasate a urmat o pauză în care informațiile au fost împregnate în subconștientul nostru și deja ne gândeam la ce va urma.

Galaxy Team Building

Galaxy Team Building

După ce informațiile noi au fost stocate, creativitatea trebuia să își spună și ea cuvântul. Activitatea potrivită pentru acest lucru se numește Struțo-cămila.

Despre ce ciudățenii au putut crea cei din Galaxy Design am să povestesc zilele următoare. Până atunci, te invit să îmi povestești un moment când inhibițiile tale sau ale colegilor tăi au dispărut.

Sunt foarte curios și abia aștept să îți citesc povestioara!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *