Galaxy Team Building

Galaxy Team - Galaxy Building

Cum poți avea o echipă unită și puternică? Modalități sunt, însă preferata noastră este TEAM BUILDING-UL.

Cu toții știm ce semnifică termenul de Team Building, dar ca să fiu rapid și cu o traducere mot-a-mot, ar însemna Construirea echipei.

Galaxy Team - Galaxy Building

Galaxy Team – Galaxy Building

Am spus că activitatea de Team Building este modalitatea noastră preferată de a construi o echipă puternică și profesionistă pentru că este o metodă amuzantă. Acum termenul de amuzant, este diferit pentru fiecare în parte. Pentru Galaxy Design este egal cu învățare rapidă, distractivă și eficientă.

Rolul acestei activități este unul bine stabilit încă de la început: ÎNVĂȚAREA! Cum poți să faci acest lucru mai ușor decât prin jocuri interactive. După aceste joculețe este important să discutăm asupra lucrurilor petrecute. Dacă nu facem un debate, nu vom conștientiza lucrurile importante și ce trebuie să schimbăm în munca noastră și scopul acestei activități este în zadar.

Noi am avut o astfel de activitate. Pentru mine și pentru colegii mei, au fost două zile din care am avut numai de câștigat și ne-am distrat încât putem scrie o carte. Din fericire pentru tine și timpul tău, nu voi face acest lucru, ci doar voi surprinde evenimentele importante.

Galaxy Team - Galaxy Building

Galaxy Team – Galaxy Building

Dacă vei citi până la capăt, cu siguranță vei afla lucruri noi sau vei conștientiza mai mult ceea ce știai, dar cel mai important, vei zâmbi! După cum urmează:

Întâlnirea echipei s-a dat la pensiunea Antares, care prin această ocazie le și mulțumim pentru sprijinul acordat. Le-am promis că vom reveni și cu alte ocazii.

Dis-de-dimineață am dat startul Team Building-ului cu o binedispunere și relaxare exact așa cum a și trebuit. Dar și cum facem în fiecare dimineață la birou. Surprizele au apărut fix de la prima oră, unde Răzvan – managerul companiei, ne-a oferit câte un cadou fiecăruia. Nu se aștepta nimeni să primim drept cadou, o caricatură! Crede-mă, cu toții eram cu zâmbetul până la urechi. Exact precum în caricatură!

După un astfel de moment trebuia să ne pregătim pentru a ne îndeplini scopul întâlnirii noastre: Creșterea eficienței echipei. Cei care s-au ocupat de noi în aceste zile au fost 2 omuleți simpatici de la Premian. Severin și „Alinuzza”. Pe cât de simpatici erau, pe atât de serios tratau fiecare amănunt. Pot spune că visul lui Severin de a ține un Team Building în aer liber, s-a îndeplinit!

Galaxy Team - Galaxy Building

Galaxy Team – Galaxy Building

După ce regulile au fost stabilite și luate la cunoștință de fiecare membru Galaxy, distracția putea începe!

Prima activitate: Blazonul Galaxy

În cadrul acestei activități urma ca întreaga echipă să se înțeleagă mai bine, să aflăm lucruri noi, lucruri ce nu le-am povesti într-o zi normală de serviciu. Această activitate era menită pentru a ne aduce pe fiecare dintre noi într-o stare pozitivă și plăcută.

Nici un joculeț ce urma să îl desfășurăm în cadrul Team Building-ului, nu avea cum să nu rezoneze cu beneficii. Prin urmare, după Blazonul Galaxy trebuia să descoperim lucruri noi, activități și hobby-uri comune. Dar și încurajarea de a ne folosi întreaga imaginație și creativitate de care dispunem era un obiectiv.

Înhibițiile au dispărut! Vei citi mai târziu la ce mă refer…

Al doilea task trecut pe agenda zilei a fost Prietenul Secret – „Secret Friend”

Din nume îți poți da seama despre ce este vorba. Această activitate s-a desfășurat pe întreaga durată a programului de Team Building. Fiecare dintre noi a tras un bilețel. În fiecare bilețel era trecut numele unui coleg. Astfel, fiecare dintre noi trebuia să se gândească la modalitățile prin care să ne exprimăm aprecierea față de prietenul secret, lăsându-i mesaje pozitive și oferind-ui feedback-uri constructive.

După cum am precizat și mai sus, fiecare activitate pe care o desfășuram are beneficiile ei.

Dar eu zic că am povestit destul pentru moment. Stai pe aproape pentru a afla ce au mai făcut omuleții Galaxiei!

Îți promit că data viitoare vei citi cum am rămas fără inhibiții în companie!

O zi cât mai frumoasă să ai!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *