Un Business Days à la Cluj

Business Days Cluj 2015

După evenimentul Business Days din vara acestui an, organizat la Iași, a venit vremea și pentru cel de la Cluj ca Galaxy Design să participe fizic.

După feedback-ul pozitiv oferit la Iași în cadrul evenimentului Business Days, am zis ca în nici un caz nu trebuie să ne oprim. Reamintesc că în vară am avut o tombolă cu produse promoționale (link aici), toate personalizate cu mesaje motivaționale, dar și amuzante. Tot ce trebuia să faci pentru a întra în posesia lor era să îți aduci buna dispoziție la standul nostru. În schimbul a unei strângere de mână și cărte de vizită, garantat te alegeai cu unul dintre cele peste 500 de produse puse la bătaie de către noi.

Lucrurile au stat puțin mai diferit la Cluj. Spun asta deoarece nu am mai avut produse promoționale, ci agende și calendare, de diferite tipuri, dar la fel plecai garantat cu unul dintre produsele noastre. Din feedback-urile primite am concluzionat faptul că o tombolă la timpul ei, este binevenită.

Oare cu ce ne vom prezenta la următoarea ediție?

După cum ne-au obișnuit organizatorii evenimentului Business Days, și de această dată s-au ridicat la nivelul așteptărilor ba chiar și mai mult. Cu cele mai bune condiții, cei mai buni speackeri din România, ediția de la Cluj Business Days a fost un succes.

Speakeri precum Lorand Soares Szasz, Andy Szekely, Marius Ghenea, Bianca Dăncilă, Dragoș Anastasiu, Cristian Nacu, Adrian Florea și mulți alții (click aici pentru lista completă), au oferit cele mai actuale informații din domenii precum marketing, comunicare, resurse umane sau vânzări, toate pentru a te ajuta să îți dezvolți afacerea exact cum trebuie și exact așa cum îți dorești.

Pentru noi, a fost o oportunitate bună pentru a interacționa cu clienții noștrii, dar și de a informa persoanele prezente că avem și în Cluj un punct de lucru recent deschis. Chiar recomandăm cu tărie să participi la astfel de evenimente unde ai ocazia de a interacționa cu clienții firmei tale!

Concluzionând, vreau să subliniez faptul că tot timpul Galaxy Design va susține astfel de proiecte. Proiecte ce aduc doar lucruri pozitive întregii comunități în care activăm. Suntem bucuroși că putem ajuta la derularea cu succes a acestor evenimente și niciodată nu ne vom opri din a face acest lucru.

Te așteptăm cu nerăbdare la următoarea ediție Business Days. Nu vei pleca cu mâna sau agenda goală. Vei acumula informații pe care le vei transmite cu drag și celorlalți care nu au apucat să ajungă la eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *