Alina Simona Boandă – Galaxy Team

Galaxy Team – Alina Simona Boandă
Funcție: Responsabil Departament Facturare și Achiziții – Sediul central Iași

După cum v-am obișnuit, în fiecare joi trebuie să cunoaștem oameni noi!

Alina Simona Boanda - Galaxy Design

Alina Simona Boanda – Galaxy Design

Nu vreau să mă repet cu „cel mai nou membru al Galaxiei”, dar în cazul de față, Alina Simona Boandă este cel mai nou coleg al nostru.

Alina este o fire tăcută la început, ascultă cu strictețe ce se spune în jurul ei și când începe să se familiarizeze cu noul decor, ușor o mai poate cineva opri din a se exprima. Dar cel mai bine, este să mă retrag și să las expertul în vorbire să vă povestească mai multe.

Alina, ce ne poți povesti despre tine?
„Din fericire, sunt o fiinţă drăguţă, după cum spune lumea, o fire sensibilă, nu prea ştiu să mint și îmi place să tachinez anumite persoane, la care țin. Toată lumea când mă vede îmi spune: „Ce ochi frumoşi ai!” şi sincer, mă uit mereu în oglindă în speranţa că o să descopăr ce este aşa deosebit la ei.”

Ce fel de personalitate este Alina?
„Sunt o persoană înțelegătoare, prietenoasă, sensibilă, modestă și visătoare. Încerc tot timpul să îi înțeleg pe ceilalți pentru a ieși din situații critice. Mă sacrific pentru persoanele care îmi demonstrează că țin la mine și că le pasă de persoana mea. Sunt o fire curajoasă care îndeplinește obligațiile cu conștiinciozitate și mereu la timp. Atât pe plan profesional cât și pe plan personal.”

Cum te vezi pe plan profesional?
„Pe plan profesional vreau să fiu un colaborator excepțional, chiar dacă sunt secretoasă din fire. Am aptitudini de conducător pe care vreau să le demonstrez la locul de muncă, dar și în viața personală. Compasiunea și îndurarea mă duc uneori din momente extreme în momente în care trebuie să aleg între bine sau rău.”

Deși are o statură mijlocie, mereu îi face plăcere să fie în lumina reflectoarelor.

Ce ai vrea să schimbi la tine?
„Sunt în permanență consumată de contradicții ce mă sfâșie și care mă fac să fiu șovăitoare și nehotărâtă în actele mele. Aparent sunt liniștită, dar în realitate mă frământ intens și continu. De aceea am de multe ori un aer de oboseală și de deprimare. Deși sunt inspirată cu idei bune, sunt lipsită de energie, ceea ce mă împiedică să fiu mai activă și să am multe inițiative.”

Ce îți place în general?
„Iubesc natura, florile și am o mare slăbiciune pentru patrupede, în special câinii. Ador să conduc! Culoarea preferată ar fi negru chiar dacă știu că nu este o culoare, dar pe langă ea verdele marin și violetul închis îmi completează paleta de culori.”

De defectele tale, ce ne poți povesti?
„Mă supăr repede și aproape din orice, așă cum am spus mai devreme, sunt foarte sensibilă. Mai consider un defect și faptul că mă atașez foarte repede de oamenii de lângă mine și greu îi las să plece. Din cauza personalității mele schimbătoare, uneori trebuie să fiu împinsă de la spate pentru a face ceva.”

Dar de calități?
„Când am un scop fac absolut orice îmi stă în putință pentru a-l îndeplini, indiferent de ce anume implică asta. Îmi place să cred că am voință.”

Care este rolul tău în companie?
„În echipa Galaxy Design am intrat acum 2 luni. Mă ocup de 2 departamente destul de importante zic eu, facturare și respectiv, cel de achiziții. Orele mele de muncă sunt destul de aglomerate și încărcate, dar fac totul cu drag și devotament și tot ce îmi doresc este să depășesc așteptările șefilor mei, dar și pe ale mele, cât mai repede posibil!

Deși nu mai întrebat, voi răspunde anticipat la o întrebare de a ta: Îmi place enorm de mult în echipa Galaxy Design. Sunt oameni minunați, muncitori și foarte devotați serviciului pe care îl au, de aceea vreau să mă ridic la aceste standare înalte care se văd cu mare claritate din afară. Este un mediu plăcut deși mai am momente când nu îmi convin anumite lucruri.”

Aceasta este colega noastră Alina Simona Boandă. Dacă aveți curiozități, ea promite că va răspunde prompt și sincer. Doar ce aveți de făcut este să întrebați!

„Vă doresc o zi minunată și plăcută alături de cei dragi și minunați vouă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *