Ioana Mânzat Gavrea – Galaxy Team

Galaxy Team – Ioana Mânzat Gavrea

Funcție: Junior Account Manager – Sediul regional Cluj;

În această zi frumoasă de joi este normal să cunoaștem un om frumos din Cluj. Ioana este numele acestui omuleț și pot să vă spun, cu mâna pe inimă, că este o persoană deosebită.

 Ioana Mânzat Gavrea - Galaxy Design

Ioana Mânzat Gavrea – Galaxy Design

A absolvit Facultatea de Stiințe Economice din cadrul Universității „Bogdan Vodă” din Cluj–Napoca. Are un master în specializarea „Managemant și Afaceri” și pe lângă job-ul de la Galaxy Design, este mamă și soție full time.

Prefer să o las pe ea să vă spună, prin intermediul meu, mai multe cuvintele. Nu de alta, însă în acest mod are mai mult farmec.

Descrie-ne cum este Ioana în viața de zi cu zi.

„Datorită faptului că sunt o persoană sociabilă și îmi place să interacționez cu oamenii, am hotărât să îmi schimb domeniul de activitate (conform studiilor urmate) și să încep să lucrez în vănzări. Startul l-am dat în 2006 când am început să vând asigurări de viață. Din 2010 până în 2013 am lucrat tot în domeniul vânzărilor, cel al panourilor radiante în infraroșu. Cred că nu mi s-a potrivit foarte bine și tocmai de aceea când mi s-a propus altceva nu am stat pe gânduri și am zis da.”

Ce te-a atras la domeniul producției publicitare?

„Domeniul producției publicitare a fost o provocare pentru mine. Faptul că zodia mea este cea a Dragonului de Foc, caracterizată prin ambiție, spirit de convingere și nu numai, mi-am încercat norocul, începând cu februarie 2013 când mi s-a oferit această oportunitate.”

A fost greu până când te-ai adaptat noului domeniu de activitate?

„La început, nu știam aproape nimic despre el. Încet, încet am început să învăț, iar în momentul de față sunt convinsă că este cel mai minunat și mai provocator domeniu în care am lucrat până acum.”

Ce îi face plăcere Ioanei Mânzat să facă în timpul liber?

„Nu știu dacă am hobby-uri, dar știu cu siguranță ce-mi place. Îmi place vara, ador marea, dar iubesc muntele. Când ascult muzică, mă liniștește, dar am și o patimă cu cântatul. Prin muzică îmi exprim emoțiile, fie ele pozitive sau negative.”

Din păcate pentru noi, cei din Iași, nu putem petrece mai mult timp, fizic,  în jurul acestor omuleți din Cluj. Norocul nostru cu tehnologia din zilele noastre. Tot timpul când le mai trimitem un email sau ne sunăm, nu există moment în care să nu schimbăm o vorbă din afara serviciului, dar și glumele lor sunt la ordinea zilei.

Cei din Cluj sunt niște oameni minunați cu care nu vei avea timp să te plictisești vreodată. Cred că devine un fiasco, însă mă repet și la finalul acestui interviu și spun că sunt mândru și fericit că am prilejul de a lucra împreună cu oamenii din Galaxy Design.

La urma urmei, o companie este formată DOAR din oameni și nu din altceva. Cu cât oamenii sunt mai buni, cu atât business-ul este mai bun.

Cred că Ioana a reușit ca prin aceste câteva rânduri, să o cunoașteți mai bine. Vă așteaptă cu fainoșag la comentarii. Este nerăbdătoare să vă răspundă tuturor în parte!
Mult succes cu „interogatoriul”!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *