Simona Hrimiuc – Buna dispoziție a Galaxiei

 

Simona Hrimiuc

Simona Hrimiuc – Galaxy Design

Simona este omul de bază al Departamentului de Producție, dar și persoana la care apelăm atunci când avem nevoie de o doză consistentă de bună dispoziție.

Nu țin minte să o fi văzut vreodată pe Simona supărată, zambetul ei larg te face să uiți de probleme.

Face parte din echipa Galaxy Design de aproximativ un an și după cum sugerează chiar ea: „nu aș fi crezut că voi întâlni așa oameni minunați și distractivi aici, o adevarată echipă!”

Care a fost primul tău gând atunci când ai ajuns la Galaxy Design?

„Când am venit pentru prima dată aici, nu eram deloc sigură pe mine. Nu mă așteptam să mă acomodez cu tot ceea ce înseamnă echipa Galaxy Design. Credeam că va fi dificil și că nu o să fac față, dar am zis că trebuie să o fac! Nu sunt genul de persoană care dă înapoi, indiferent de situație.”

Cum te înțelegi cu colegii tăi?

Datorită echipei, și într-adevăr o pot numi echipă, am reușit să învăț multe lucruri despre care nu aveam habar înainte. Apreciez faptul că nu suntem doar simpli colegi de serviciu, s-au legat prietenii frumoase și știu că dacă voi apela vreodată la ei, mă vor ajuta necondiționat. Țin să le și mulțumesc pe această cale!”

Cum e Simona în timpul liber?

„Îmi place să îmi petrec timpul liber în preajma prietenilor, ador marea, să ascult poveștile oamenilor din jurul meu și evident călătoriile. Ador să explorez noi teritori și să învăț mereu lucruri noi, pe care să le și aplic ulterior.

Sunt o persoană agitată, glumesc și râd mereu, nu pot să stau locului o clipă. Mă distrez ori de câte ori am ocazia, iar atunci când prind o astfel de șansă, profit la maxim de ea.”

 

După ce criterii îți alegi prietenii?

„Nu îmi plac oamenii prefăcuți și lăudăroși sau certurile și de aceea prefer să las mereu de la mine. Nu vreau să atrag atenția asupra mea și îmi este greu să vorbesc despre mine. Sunt sensibilă și visătoare și exact la fel vreau să fie și cei de lângă mine. Primul meu instinct, atunci când cunosc o persoană nouă, este să zâmbesc şi să glumesc, pentru a mai destinde atmosfera și a-i demonstra acelei persoane că sunt un prieten și nu un dușman.”

Aceasta este colega noastră Simona. În spatele omului care se asigură că produsele personalizate să ajungă la voi, la cea mai bună calitate, ea este o persoană super faină. Eu sunt de părere că dacă omul nu este ok, nici munca pe care o va depune, nu va fi ok.
Mă repet și spun că sunt foarte mândru și bucuros că pot fi coleg cu astfel de persoane!

Dacă ai întrebări, Simonica te „obligă” să i le adresezi. A promis că mâine își va lua mai multe pauze, doar pentru a mai schimba o vorbă cu tine!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *