Set elegant din lemn Royal Rosewood – Eleganță la cutie

Galaxy Design - Set elegant Royal Rosewood

Cu pași repezi se apropie perioada în care toți primim sau oferim cadouri.  Cea mai dificilă parte constă în alegerea cadoului; acesta trebuie să fie surprinzător și util. Dacă nu te-ai hotarat încă, te vom ajuta noi sa alegi! Cu un set elegant din lemn Royal Rosewood, sigur nu vei da gres.

Set elegant din lemn Royal Rosewood

Set elegant din lemn Royal Rosewood – Galaxy Design

Nu iti oferim un simplu set de pixuri, ci unul elegant si personalizat. Noi te vom ajuta să îl personalizezi așa cum îți dorești și îți garantăm că impactul va fi pe masura.

Cu toții vrem să ne vedem numele nostru, numele companiei sau un text care ne-a marcat, pe obiectele ce le folosim. Mai ales dacă acele obiecte ne pot caracteriza, sau reflecta elganța de care dăm dovadă.

Setul elegant din lemn Royal Rosewood  aduce un plus de rafinament tinutei tale, scotandu-ti in evidenta personalitatea.

Este un cadou ce poate fi oferit cu mare ușurință în domeniul business, fiind format dintr-un stilou, pix și desfăcător de corespondențe. Cu siguranță își va găsi repede un loc pe biroul tau.

Un alt  exemplu despre  cum ai putea crea o impresie bună cu acest set elegant din lemn Royal Rosewood ar fi: la tine în birou ajunge un partener sau un client important care trebuie să semneze un contract. Având un astfel de set la îndemână, semnătura și impresia lăsată vor fi una de profesionalism si de profesionist.

Atunci când cineva ține la imaginea lui sau a companiei sale, înseamnă că îi pasă. Și doar dacă îți pasă poți avea succes!

După ce am laudat acest produs, este timpul să ofer și datele tehnice despre el:

Pix Stilou Desfacator corespondenta - Royal Rosewood

Pix Stilou Desfacator corespondenta – Royal Rosewood – Galaxy Design

Cutia în care vin cele trei instrumente este din lemn de trandafir, având un capac de sticlă ce dă o notă de eleganță în plus setului. Dimensiunea cutiei este de 21cm. lungime, 10cm. lățime și 4.7cm. înălțime deci, va fi imposibil să nu se facă remarcată! Toate cele 3 obiecte din set pot fi personalizate serigrafic sau prin tampografie, dar chiar și cutia în sine poate fi imprimată cum îți place ție.

Exemple pentru a te face remarcat sunt o sumedenie. Dar dacă nu ai încă unul potrivit, noi te putem ajuta cu cea mai mare plăcere.

Așadar, dacă vrei să faci un cadou personalizat sau vrei sa creezi o impresie  bună, un set elegant din lemn Royal Rosewood este exact ceea ce ai nevoie!

Dacă ai întrebări cu privire la acest produs, nu ezita să mi le adresezi. Ador să  răspund curiozităților și abia aștept să mai schimbăm o vorbă!

Îți urez mult succes in promovarea ta personală sau a companiei tale!  Trebuie doar să vrei! ^_^

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *