Ovidiu Toma alias „Ovi”

Ovidiu Toma - Galaxy Design

Ovidiu Toma – Galaxy Design

A venit vremea să îl cunoașteți pe cel mai simpatic coleg al nostru.

Ovidiu Toma alias „Ovi”, este omul ce, involuntar, te va face să zâmbești tot timpul.
Este o fire creativă, sociabilă, care știe să glumescă și să râdă, dar atunci când este nevoie. Îi face deosebită plăcere să asculte atunci când cineva are ceva de povestit. El va fi tot timpul atent la ceea ce vei spune, indiferent de bruiajele din jur sau de subiectul discuției. Nu se plictisește așa ușor și plus de asta, când te afli în compania lui, niciodată nu-ți va fi urât pentru că este o persoană foarte energică și cu glumele la purtător. După cum spune și el: „sunt un suflet care știe să iubească.”

Ovi, cum îți folosești timpul tău liber?

„Îmi place să ascult muzică, mai exact acele melodi vechi și ușoare pentru ureche ce îți oferă doza de relaxare. Să cânt și să dansez, sunt două lucruri ce nu-mi lipsesc din rutină. Să port conversații înterminabile cu prietenii, dar să-i fac să zâmbească, pentru mine, este un obiectiv ce nu îl pot neglija!”

Ești o persoană iertătoare?

„Sunt foarte iertător și pot trece cu vederea peste unele lucruri, dar doar dacă acea persoană merită cu adevărat sau greșeala nu este destul de gravă pentru a mai putea fi reparată. Visez! Asta mă ajută să-mi formez o mică lume a mea, unde să-mi imaginez un viitor așa cum mi-l doresc. Măcar în vise totul este posibil!”

Este un familist convins! Nu există nimic pe acestă lume ce l-ar putea determina să-și treacă familia pe planul 2. Dacă îl vei întreba ceva despre copilul sau despre soția lui, sigur vei observa sclipirea din ochii săi. Vei vedea cu câtă dragoste îți poate povesti despre ei și cât de împlinit este în preajma lor.

Ce faci când ești cu familia ta?

 „Îmi place să pozez și să mă plimb împreună cu ei. Plimbările de seară sunt tot ceea ce am nevoie după o zi încărcată și mă ajută să gândesc limpede. Să fiu iubit și să fiu respectat, este tot ce-mi doresc pe plan sentimental.”

Acesta este colegul nostru Ovidiu. El mai are multe de povestit. Cu siguranță nu îți vei pierde timpul discutând cu el, ba dimpotrivă, îl vei ruga să stați mai mult de vorbă.

Are toată admirația mea și tot respectul meu pentru că este un om ce nu vei regreta niciodată că l-ai cunoscut!

Acum Ovidiu vă așteaptă la secțiunea „Comentarii” și mi-a promis că va sta cu ochii mai mult la Facebook, doar pentru a discuta cu voi și a mai schimba o părere, două!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *