Andrei Rusu – Mezinul Galaxiei

Andrei Rusu - Galaxy Design

Andrei Rusu – Galaxy Design

Știți zicala „Roata se întoarce”? Ei bine, cam așa s-a întâmplat la noi în companie…

Andrei – cel ce ne „interoga” și ne „ținea de vorbă”, uneori chiar când nu trebuia, a ajuns sa fie el cel „chestionat”.

Andrei este unul dintre cei mai noi colegi ai noștrii, dar și cel mai tânăr. Mi-a atras atenția de la început, când a venit pentru susținerea unui proiect, ce el, împreună cu ceilalți din asociația din care face parte, l-au inițiat în luna mai. Era „omulețul” ce se încadra perfect în criteriile mele de selecție. Amuzant, deschis la minte, vorbăreț dar și serios. Prea multă laudă pentru el, nu ?! Hai să-i auzim puțin „of-urile”!

Ce te-a atras în domeniul publicității?

„Hmm, faptul că tot timpul gasești ceva nou de făcut. Nu am întălnit, la facultate, în cadrul asociației sau la Galaxy Design, monotonie. Urăsc să stagnez, dar și mai mult, îi urăsc pe cei care fac asta. Conștienți fiind de acest lucru. Este domeniul de la care învăț multe și unde îți poți testa creativitatea.”

Andrei s-a adaptat destul de repede în echipa noastră. Asta nu demonstrează decât faptul că este un om FOARTE sociabil și tot timpul știe cum să interacționeze cu alte persoane, chiar și cu cele dificile. Cel puțin, mie, îmi face plăcere să stau de vorbă cu el ore întregi…

Ce te-a determinat să lucrezi la Galaxy Design?

„Uuu, interesantă întrebare. Când am colaborat în acel proiect, am avut ocazia să observ o echipă frumoasă și UNITĂ. Vedeam doar oameni tineri, interesanți, dar cel mai important pentru mine, amuzamentul lor. M-au făcut să mă simt minunat atunci când veneam și stăteam de vorbă. Era imposibil pentru mine de a nu ma întegra printre aceste persoane, cu care mă asemăn destul de mult!

În plus, evit să lucrez cu persoane triste sau plictisitooaree!

Trebuie să îți mărturisesc asta! Atunci când am aflat că nu voi avea un program fix, nu aș fi crezut că voi veni la birou, în fiecare zi, dar să mai stau și toată durata programului de muncă… Însă, din primele zile a început să-mi placă acest loc și cu siguranță voi veni cu drag, chiar și atunci când voi reîncepe facultatea.”

Cam mult mai vorbește băiatul acesta! Dar scopul acestui interviu, este de a afla ce hram poartă acest tânăr domnișor.

Zi-mi primele 3 lucruri, ce-ți vin în minte, despre ce îți place și ce nu.

„Să încep cu ce-mi displace. Nu-mi place să mi se adreseze astfel de întrebări. Glumesc!

Să am oameni triști prin preajma mea. Să merg la munte( nu mă împac bine cu ceva mai înalt decât mine…) Să stau degeaba, devin foarte nervos atunci când nu am ce face.

Iubesc câinii, profit la maxim de orice pui de somn. Nu de alta, dar viața de student este una în continuă alertă… Și acum Răzvane, poate primesc și eu un bonus, al treilea lucru, Galaxy Design. ”

Cum ești tu ca persoană, înafara orelor de serviciu?

„Cum sunt și aici, sunt și în general. Nu am două fețe sau ceva de genul. Nu obișnuiesc să fiu altcineva decât sunt cu adevărat. Acum, ca orice om, am defecte, care de unele am mai scăpat, iar de altele am aflat recent. Tot timpul am încurajat oamenii din jurul meu, să-mi spună ce-i deranjează la mine. Dacă ei nu vor face asta, eu nu îmi voi da seama de tot ceea ce îi supăra la mine. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am prieteni ce nu se feresc să o facă!”

Am observat că nu pot să îl țin într-un loc și că-i pierd atenția, am zis să închei cu ceva mai general și să văd cum își planifică viitorul. Știi cum sunt tinereii din ziua de astăzi.

Ce obiective ai pentru următoarea perioadă?

„Păi să termin facultatea, dar la care sunt acum… Să mă dezvolt enorm de mult pe plan profesional și nu în ultimul rând, să fiu mândru de ceea ce fac!”

Asta mi-a plăcut tot timpul la Andrei, sinceritatea lui și simplitatea de care dă dovadă. Este un băiat fain și tot timpul ai ce discuta cu el. Are mereu o soluție și tot timpul va încerca să te ajute, chiar dacă e conștient că nu are cum.

Cam atât am reușit să aflu de la el. Eu zic să iei atitudine și să-l mai întrebi și tu câte ceva. Nu de alta, dar îi face plăcere să stea la „bârfă”. L-am prins de nenumărate ori făcând asta!

De acum, stă cu ochii pe secțiunea comentarii! Te așteaptă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *