Am nevoie de o umbrelă personalizată

Cu toții știm că atunci când toamna își intră în rol, vine la pachet și cu vestita ploaie. Acum nu cred că este cineva printre noi care ar vrea să ajungă la o întâlnire importantă, ud din cap până în picioare. Cum rezolvăm această situație? Simplu! Cumpărăm umbrelă!

Sigur acum, prin mintea ta, mișună întrebarea: Cu ce m-ar ajuta o umbrelă personalizată?

Nu vreau să vin cu argumente sofisticate pentru a-ți umple timpul, ci doar voi aduce în discuție, exemple concrete pentru a-ți demonstra importanța unei umbrele brand-uite.

Ești proprietarul unei companii și ții foarte mult la imaginea ei. Nu ar fi minunat să vezi, pe drumul către biroul tău, oameni din echipa ta „apărându-se” de ploaie cu o umbrelă personalizată cu logo-ul companiei tale, sloganul sau un mesaj prin care firma ta se evidențiază? Cred că deja îți surâde această idee, nu? Atunci e bine!

SAU! Ajungi la birou cu un partener (sau posibil client), și când intră în firma ta, observă că sunt umbrele puse la uscat. Dar nu vede orice fel de umbrelă! Nu, nu, nu. Le observă pe cele inscripționate exact cu identitatea companiei tale. Vei crea o impresie bună, nu? Desigur!

SAU! Ești proprietarul unui restaurant. Îți vine un client, iar când vine vremea să plece, afară începe să plouă. Dacă înainte de a părăsi restaurantul, tu îi vei oferi o umbrelă personalizată cu imaginea companiei tale, cu certitudine, el va rămâne plăcut surprins de inițiativa ta.

Un astfel de gest nu denotă decât profesionalism! Acum, cu siguranță acestă „povestioară” va ajunge și la urechile prietenilor lui, iar când acest lucru se întâmplă ce crezi că urmează? Exact! Șansele unui posibil client, cresc considerabil, nu? Grozav!

Situații de genul sunt o mulțime. Nu-i nicio problemă. După cum spune și sloganul companiei noastre: Oferim soluții optime de promovare”. Cu siguranță, avem o soluție și pentru tine!

Atât timp cât vei avea o umbrelă personalizată, exact așa cum îți dorești, cred că îți vei dori mai des, să curgă câțiva stropi.

Sigur îți place să ieși în față și să te diferențiezi de concurență. Acum trebuie doar să VREI. Tu ești cel ce decide cum va arăta umbrela companiei tale!

Sper că exemplele mele, te-au ajutat. Daca vrei să aflii mai multe astfel de situații, prin care să îți poți promova compania, cu ajutorul acestui produs de sezon, te aștept la secțiunea Comentarii.

Acum cred că vrei să știi și ceva date tehnice despre acest produs. (Și pe mine m-ar interesa.)

Umbrela „Cirrus” are 16 panele, cu diametrul de 100cm. Personalizarea acestui produs, se face prin transfer termic.

Umbrela Cirrus

Umbrela Cirrus – Galaxy Design

Umbrela „Cirrus” vine este disponibilă într-o gamă de variată de culori (Alb, Portocaliu, Albastru, Roșu, Verde).

Axul din metal și cadrul din fibră de sticlă, îți vor garanta o perioadă îndelungată de folosință al acestui produs.

Un alt plus, ce îl are față de celelalte umbrele, este mânerul EVA. Cu un material termoizolant, ce îți va menține mâna, la o temperatură optimă deci, nu îți va „îngheța” mâna pe umbrelă!

În final, această umbrelă este un produs promoțional ce nu trebuie să lipsească din campania ta de promovare, mai ales în perioada ce urmează.

Dacă ai întrebări, îndrăznește și adresează-mi-le în secțiunea Comentarii. Abia aștept să stăm de vorbă!

O zi cât mai „uscată” cu putință! ^_^

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *