Alina Simion – Zâmbetul Galaxiei

Alina Simion - Galaxy Design

Alina Simion – Galaxy Design

Zilele trecute am reușit să schimb o „vorbă” cu colega mea Alinuța. Având în vedere faptul că urma să intre în concediu, am profitat puțin de timpul ei liber și am zis că dacă tot am această șansă, de ce să nu o fac?!
Țin să precizez un lucru, ZÂMBEȘTE tot timpul!

Ce poți să ne spui, pe scurt, despre tine?
„Ouf, greu de vorbit când este vorba despre mine, deobicei vă las pe voi să o faceți. Dar dacă ar fi să încep cu ceva, aș începe cu faptul că-mi place să mi se zică pe al doilea nume, ALINA! (Să notați asta!)
Îmi place să ascult cu atenție, ceea ce mi se povestește, deoarece niciodată nu știi ce poți învăța de la acea persoană. Nu mă plictisesc ușor și plus de asta, când te afli în preajma mea, nu vei „regreta”, pentru că sunt o fire energică și mereu predispusă să încing atmosfera.” (Ai grijă la ce te gândești!)

Alina este o fire optimistă, foarte rar o auzim să pună răul înaintea binelui. Sociabilă, nu trece o zi la serviciu și să scapi fără ca ea să te întrebe ceva. Îi place să glumescă și să râdă mai tot timpul, dar știe tot timpul să se oprească atunci când nu e cazul. Credeți-mă, am avut ocazia, timp de o săptămână, să stau lângă ea și pot spune cu mâna pe inimă că ajungeam acasă cu dureri de maxilar.

Cum îți petreci timpul liber?
„Îmi place să ascult muzică bună, să dansez, dar din păcate n-am mai făcut asta de ceva vreme, nu de alta, dar nu am mai avut îndeajuns timp liber. Îmi plac excursiile, iubesc să primesc complimente, ador florile (trandafirii), dar să scrii acolo că NU de la ORICINE și tind să cred cu tărie, că sunt o persoană mai mult romantică.”

Ea este persoana ce trăiește la maxim anotimpul călduros. Vara, se încarcă cu energie, cu atât de multă încât îi rămâne pentru un interval îndelungat de timp. Se bucură de zilele lungi din această perioadă și tot timpul profită, de absolut orice îi oferă acest anotimp.

Mi-ai spus ce îți place, dar ce te enervează?
„Nu-mi place niciodată soluția de mijloc. În mintea mea nu există așa ceva! Tind mereu spre o extremă sau alta, și cred că acest lucru se întămplă, în mare parte, datorită dualității personalității mele. Sunt puțini cei care ajung să mă cunoască întru totul. Poate și pentru că pe mulți îi țin departe și asta, doar prin felul meu de a fi.
Mă ghidez după motto-ul „Toul sau nimic” tocmai pentru că nu-mi place calea de mijloc…”

Se vede de la depărtare că Alinei îi place să aibe multe persoane în jurul ei pentru că se simt bine atunci când socializează, dar mi-a mai spus un lucru: „prietenii adevărați îi pot număra pe degete!”
Când am intrebat-o ce îi dă tot timpul putere să continue ceea ce face, răspunsul ei a fost unul simplu, clar și concret: „VOINȚA și AMBIȚIA! Acestea sunt „pastilele” de care am eu nevoie pentru a trece peste orice impediment.
Și acum ca să închei într-un mod drăguț, zic că în mare parte, îmi place așa cum sunt și nu aș schimba ceva la mine.”

Ea este Alina Simion. Are multe de arătat, o face mereu când cineva îi oferă această ocazie și tot timpul știe cum să iasă în evidență. Am un noroc și o plăcere deosebită să lucrez cu astfel de oameni. Ei îmi ușurează munca enorm și datorită lor, fac ceea ce fac dar, cu o plăcere deosebită!

Dacă vrei să aflii mai multe despre colega noastră, te invit să o faci. Alina te așteaptă la comentarii, plus că ieri a fost ziua ei și ar fi frumos să-i urăm cu toții, un călduros la mulți ani și toate cele bune, asta în caz că nu ai făcut-o deja.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *