Alin Zvorișteanu – Omul bun la toate

Alin Zvoristeanu - Galaxy Design

Alin Zvoristeanu – Galaxy Design

El este responsabilul cu imprimarea produselor promoționale. Majoritatea produselor noastre, au trecut mai întâi prin mâna lui până să ajungă la voi. Deci dacă aveți produse imprimate greșit, pe el îl trageți de urechi! (Glumesc)
Face parte din această firmă de 1 an și 4 luni. Nu era familiarizat deloc cu ceea ce înseamnă imprimarea, personalizarea materialelor promoționale și multe altele. Dar niciunul dintre noi nu ne-am născut învățați. Încetul cu încetul, a început să afle toate secretele și spune: „am avut norocul de a mă întâlni cu un colectiv foarte bun, care cu pași repezi, s-a perfecționalizat în această artă a reclamei personale.”
Pentru el, prima experiență cu imprimanta de personalizare a fost una foarte neplăcută. „Mă uitam la ea ca la mașini străine!”
Curios din fire, l-am întrebat:
Cum de la momentul actual, sunt așa buni „prieteni”?
El mi-a răspuns cu un zâmbet caracteristic: „Motivat de către un prieten și nu în cele din urmă, un frate, am început să răsfoiesc manualul de utilizare și am reușit să îmblânzesc acel mic monstru”.
În prezent, se ocupă de tot ce înseamnă revizie și întreținera aparaturii din firmă dar, punctul lui forte este imprimarea produselor de bumbac, polyester, ceramică.

Alin, cum ești tu ca persoană?
„Personalitatea mea este una magnetică, misterioasă, carismatică. Îi atrag pe toți din jurul meu, precum un magnet. Sunt o fire puternică, nu mă las ușor înfrânt. Am un profund simț al apărării atunci când mă aflu în încurcătură. Deși cei din jurul meu sunt atrași de personalitatea mea, cu greu ajung să mă înțeleagă. Sunt un om sensibil și emoțional, în ciuda aparenței mele dure, emoțiile sunt totuși latura mea forte și reușesc cu brio să le controlez cu mare grijă.”

Ce atu-uri, calități sau defecte ai?
„Un atu al meu aș putea spune că am un spirit ascuțit și pot să etichetez și să-mi dau seama dintr-o privire de caracterul persoanei cu care stau de vorbă.
Ca și calități aș putea spune următoarele: transformare, regenerare, reconstrucție, ambiție și multă pasiune în ceea ce fac.
Iar, ca defecte ar fi: ranchiunos, răzbunător, autoritar, posesiv, dur, am un temperament puternic și sunt ironic din cap până-n picioare.”
Ceea ce eu am descoperit foarte rapid la Alin este că se deschide foarte ușor schimbării și transformă în el ceea ce trebuie să existe pentru a descoperi adevarul fiiniței lui interioare.
Văzându-l un om ce ține la imaginea lui, nu m-am putut abține și l-am întrebat:

Cum te vezi în ochii celorlalți?
„Mă îmbrac ciudat chiar dacă în general classic. Prefer să rămân discret și misterios chiar și prin vestimentație, pentru că nu vreau să atrag multă atenție prin haine ci mai mult prin aerul pe care vreau să îl creez cu ajutorul lor. Și DA sunt pretențios la haine de aceea, uneori nu știu cu ce să mă îmbrac!”
Ce ar mai trebui să știe lumea despre tine?
„Îmi plac locurile mai închise, precum dormitoru și birou meu retras, unde pot să îmi duc la bun sfârșit ceea ce îmi doresc și ceea ce îmi impune „BOSS-ul de fratemiu”… Aaaa și ca să nu uit, îmi place foarte mult muzica lentă, de meditație și relaxare!”

Ai o frază ce te caracterizează?
“Tot timpul mă regăsesc în aceste cuvinte: Sunt așa cum sunt. Cum nimeni nu ar mai fi. Sunt eu și atât. Cu nimic mai special, cu nimic mai deosebit, cu nimic în plus sau în minus. Sunt doar EU. Dar, DIFERIT!”
Mie, Alin mi se pare un om bun la suflet însă nu are toate „țiglele pe casă!”

La el, interviul a durat cel mai mult. Mai mult s-a râs decât s-a discutat.
În ochii mei, Alin este cel ce poate face fericit și pe cel mai trist om din lume. Crede-mă, este omul ce vrei să îl ai tot timpul lângă tine!
Dacă vrei să schimbi o vorbă cu el, te așteaptă la comentarii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *