Bizz Club Iași – Locul unde networking-ul are valoare!

Bizz Club Iasi

Bizz Club Iași este locul perfect unde îți poți crea legături importante pentru tine și compania ta. Zic perfect, pentru că totul se face la un nivel profesionist. Nici nu se putea în alt fel, deoarece toți membrii acestui club de afaceri sunt, la rândul lor, profesioniști!

Sunt în cunoștință de cauză, deci pot spune cu mâna pe inimă că este un club de afaceri, de la care am plecat bucuros și fericit că am avut ocazia să pot participa.

Când am plecat de acolo, am rămas atât de impresionat încât am zis că trebuie să scriu despre Bizz Club Iași.

Cum șeful a fost plecat cu treburi importante la Cluj, am fost nevoit să îi țin locul în acea săptămână. La început, am fost puțin reticient în această privință, deoarece consideram că nu mă voi descurca. L-am sunat în seara dinaintea întâlnirii, să îl întreb dacă nu poate altcineva să meargă în locul meu dar, de îndată, mi-a refuzat categoric cererea. (Ce bine că a zis NU!)

Tot ceea ce eu trebuia să fac, era să-mi pregătesc o prezentare despre compania pe care o reprezint, cu ce mă diferențiez de concurență și dacă aveam nevoie, să cer recomandări.

Cu o zi înainte, am încearcat să-mi schițez o prezentare cu care să mă prezint la întâlnire. Din păcate, am rupt vreo 5 sau 6 foi și tot degeaba. Niciuna nu mi se părea atât de potrivită pentru a o spune în fața celorlalți membrii.

Până la urmă, mi-am scris 2 – 3 idei pe o foaie și m-am bazat pe spontaneitatea mea.

Întâlnirea începea la ora 7 și jumătate dimineața. Am ajuns primul (de obicei ajung printre ultimii), la 7 și 10 eram în fața restaurantului, în care avea loc întâlnirea Bizz Club Iași. Am luat loc pe terasă și nu știu cum, dar atunci m-a ,,lovit” toată creativitatea posibilă.

Am început să scriu vreo 2 pagini cu tot ce are Galaxy Design mai bun și de această dată, eram mulțumit!

Se făcuse ora 7 și jumătate. Tot timpul, întâlnirile Bizz Club Iași, încep cu un mic-dejun sănătos și copios. Un alt prilej de a mai schimba o vorbă și a cere o părere cu ceilalți membrii sau invitați. Din fericire, am fost plăcut surprins să aflu că nu eram singurul ce nu a mai servit micul-dejun de foartă multă vreme.

Ceasul a trecut pe repede înainte la ora 8 dimineața. De fiecare dată, toți membrii și invitații, trebuie să își prezinte firma timp de un minut. (Am spus mai sus ce presupune acea prezentare).

La fiecare întălnire, prin rotație, un membru trebuie să își prezinte firma în timp de 10 minute. Iar cel ce trebuia să facă asta era tânărul nostru antreprenor, Daniel Gireadă (dacă aveți de înlocuit display-ul telefonului, el este omul ce vă poate ajuta!). Eu după prezentarea dânsului, abia aștept să mi se strice telefonul, nu de alta, dar membrii Bizz Club Iași au un avantaj ^_ ^ (Vino la întâlnire dacă vrei să știi care este acela!)

Oana Pascu, ne-a asigurat „momentul de educație” cu o prezentare prin care am învățat cei „6 Pași pentru un networking de calitate”. (Dacă vrei să știi care sunt acești pași, lasă-mi un comentariu!)

Întâlnirea de la Bizz Club Iași s-a încheiat cu un tur de feedback de la fiecare membru-invitat în parte. Toate au fost pozitive, pe bună dreptate, chiar a fost o dimineață în care m-am simțit minunat.

Pe această cale vreau să-l anunț pe Răzvan (șeful), că vreau să-i „fur” locul la Bizz Club Iași. Mi-a plăcut prea mult ca să nu mai particip la o altă întâlnire.

Din păcate, clubul de afaceri, Bizz Club Iași este momentan în vacanță (până în septembrie). Ceea ce mai vreau să subliniez, este că dacă ții cu adevărat la afacerea ta, trebuie să participi la aceste întâlniri. Nu ai decât de câștigat de pe urma lor. O relație în plus nu strică niciodată!

Dacă ai întrebări cu privire la acest club de afaceri, te învit cu drag să îmi lași un comentariu. Îți voi răspunde cu cel mai mare drag!

  1. Pavel Sotir, îți mulțumesc pentru feedback-ul oferit la Bizz Club Iași!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *