Mihai Cimpoieșu – Galaxy Team

O altă zi de joi în care vom cunoaște oameni noi!

Astăzi vom face cunoștință cu colegul nostru, Mihai Cimpoeșu, dar mai pe scurt și cum ne place nouă să îl numim – Mișu.

Galaxy Team – Mihai Cimpoieșu;
Funcție: Asistent Manager Departament Personalizări – Sediul central Iași;
Hobby-uri: fotbalul, muzica, serile de vară, înnotul;

Galaxy Team - Mihai Cimpoieșu

Galaxy Team – Mihai Cimpoieșu

Mișu nu este de multă vreme în companie. Cu siguranță ai observat că în celelalte descrieri postate, am folosit sintagma „un nou membru”. Nu îmi imaginam că în perioadă în care voi prezenta echipa Galaxy, de la lună la lună, să apară câte o față nouă, un prieten nou.

Mihai s-a făcut remarcat încă de la începutul lui în companie. A știut să își scoată în evidență punctele lui tari. Muncitor, calm și un mare ajutor când ești într-un impas. Din ce am observat, el face orice îi ceri și orice îi stă în putință.

Funcția lui constă și se desfășoară în mare parte în departamentul de personalizare. Nu mi-aș fi închipuit că cineva poate învăța așa ușor toate șirleticurile din acest domeniu. După o lună în companie, știe fiecare utilaj și fiecare metodă de personalizare a produselor promoționale.

Cam atât cu introducerea, de acum să vedem ce are de spus!

Cum te simți în echipa Galaxy Design?

Simplu, foarte bine! Cu toate că la început nu eram atât de sigur pe ceea ce voi face sau dacă voi reuși să mă acomodez, acum pot zice fără nici o îndoială, mă simt minunat! Acest fapt se datorează oamenilor pe care i-am întâlnit aici. Dacă ei nu erau deschiși comunicării și noilor prietenii, nu știu dacă acum mă simțeam, pe deplin acceptat.”

Cum te-ai descrie pe tine însuți?

În primul rând, mi-aș cere scuze că nu știu sau nu îmi place să povestesc despre mine. În al doilea rând, e complicat. Niciodată nu m-am gândit, mai în serios, cum sunt eu ca și persoană. Tot timpul i-am lăsat pe cei din jur să mă descrie. Și spre fericirea mea, feedback-urile oferite au fost doar pozitive.”

Care sunt atuurile tale?

„Cred că lucrurile care mă recomandă sunt sinceritatea mea, unicitatea de care mă țin scai să o conservez, dar și că sunt responsabil de orice acțiune o inteprind. Tot timpul m-am bazat și mă voi baza în continuare pe aceste calități.”

 Ce ai vrea să schimbi la tine?

Greu de spus. Sunt o fire perfecționistă. Rareori sunt satisfăcut la maximum de ceea ce realizez. Tot timpul cred că oriunde este loc de mai bine și că tura viitoare voi putea face un lucru, mult mai ok decât ultima dată. Ca orice persoană de pe lumea asta, am defecte, dar prefer să le păstrez pentru mine și doar eu să le știu.”

Acesta este Mișu! Mi-a spus că nu-i place să povestească multe lucruri despre el, ci că munca pe care o depune zilnic, este oglinda și „CV-ul” lui.

Dacă vrei să aflii mai multe detalii, te așteaptă la secțiunea de comentarii. Cu siguranță mai are multe de spus, doar așteaptă să fie întrebat. „Niciodată nu răspund neîntrebat!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *