Sărbătorile vin și eu, ce cadou să iau nu știu

Platou antreuri - Galaxy Design

Timpul trece, frunza cade și sărbătorile vin! Vreau să știu, cine nu se gândește deja la ce cadouri va oferi în perioada care urmează?

În companie, încep deja să apară scrisorile către „Moș Răzvan”. Ne stă în fire să ajutăm oamenii cu sugestii și am considerat că o scrisorică, frumos redactată și detaliată le va fi de mare folos. Dar să trecem la ce ne doare pe noi – cu ce cadou pot surprinde?

Noi ne-am propus să oferim un mic ajutor tuturor proprietarilor de firme, celor care sunt în impas atunci când trebuie să pregătească un cadou cuiva drag, colegilor de la birou, dar chiar și lui Răzvan. Eu, recunosc că tot timpul am avut bătăi de cap la acest capitol…

Ceea ce nouă ne-a atras atenția de pe site-ul nostru, a fost un frumos platou de antreuri. Nu zic că ar fi un must-have în viața omului, însă în perioada sărbătorilor fiecare dintre noi, are minim un oaspete.

Platou antreuri - Galaxy Design

Platou antreuri – Galaxy Design

Care crezi că ar fi părerea lor atunci când văd că îi servești cu mici gustări, dar obișnuita farfurie sau obișnuitul platou este înlocuit. Îmaginează-te câteva secunde în locul unui musafir și vezi ce se întămplă.

Acest platou din ceramică, cu design-ul lui André Philippe, special, dar perfect pentru antreuri și mici gustări are patru compartimente. Fiecare dintre acestea este acompaniat de câte o furculiță specială.

Cutia în care este livrat oferă un plus de dichis. O cutie neagră, concepută exact pentru astfel de ocazii îl va face pe noul proprietar și mai curios de ce se află în interiorul ei.

Deci dacă ești o persoană care știe să ofere cadouri speciale și diferite, îți recomand acest platou pentru antreuri. Încercarea moarte n-are! Trebuie doar să încerci pentru a afla dacă are sau nu impact!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *