Gravează-ți business-ul

Graveaza-ti business-ul - Galaxy Design

Gravura laser devine ușor, ușor una dintre cele mai apreciate și folosite tehnici de personalizare a produselor promoționale, dar nu numai. Produsele din metal, lemn, sticlă, cristal, carton special sau plexiglass, toate pot căpăta un aspct nou, un grad de unicitate și pot impresiona plăcut pe noii utilizatori ale acestora.

În cele ce urmează, am să ofer mici idei pe care să le putem folosi pentru a atrage atenția asupra companiei noastre, într-un mod cât mai plăcut și benefic, dar și de a te diferenția de concurență.

Micile surprize prin care afacerea ta poate beneficia de un boost de imagine sunt cadourile business. Acestea trebuie oferite cu cap, trebuie să uimească persoana căruia îi este adresat cadoul, dar mai presus de toate, să fie creative, unice și să aibă ceva ce nu vezi în fiecare zi.

Am creat o listă cu 6 produse distinse prin care îți poți fideliza partenerii de afaceri sau clienții tăi. Cu siguranță unul se potrivește la fix cu ceea ce vei avea tu nevoie:

Set elegant din lemn Royal Rosewood - Galaxy Design

Set elegant din lemn Royal Rosewood – Galaxy Design

 

Setul elegant Royal Rosewood din lemn de trandafir, are un capac din stică ce oferă o notă de eleganță în plus setului. Acesta are trei elemente: pix, stilou și cuțit pentru corespondență. Cutia, dar și cele trei produse din interiorul ei pot fi gravate laser, și vor lăsa o impresie plăcută celui căruia îi este oferit. Mai multe detalii despre acest produs găsești aici.

 

Set Gentleman - Galaxy Design

Set Gentleman – Galaxy Design

Setul Gentleman este ideal pentru un cadou elegant. Setul este alcătuit din: portofel din piele sintetică, un breloc metalic și un pix cu mină albastră. Totul este ambalat într-o cutie neagră, care precum în cazul de mai sus, cu o gravură laser potrivită va crea rezultate pozitive.

 

 

Set Round accesorii vin - Galaxy Design

Set Round accesorii vin – Galaxy Design

Setul Round este perfect pentru cei care apreciază vinurile. Este un set compus cu accesorii pentru vin, toate din lemn și inox. Briceagul „ospătarului” (mini cuțit și tirbușon), inel antipicurare și dop pentru sticlă. Toate acestea se regăsesc într-o cutie din lemn, rotundă și cu un aspect plăcut. O gravură laser bine aleasă va contribui la unicitatea cadoului și la aprecierea de către noul beneficiar.

 

 

Telescop Bellmore - Galaxy Design

Telescop Bellmore – Galaxy Design

Telescopul Bellmore este un produs pe care cu toții ne vom bucura să îl avem pe biroul propriu, sau în vitrina de acasă (dar de ce nu, și în cea de la birou). O lunetă monoculară, din cupru, îmbrăcată în piele, poate fi un cadou pe care nu multă lume în primește în fiecare zi. Acesta vine într-o cutie din lemn cu inserții de cupru. Pentru a fi și mai apreciat, un mesaj gravat laser poate fi soluția.

 

 

Clepsidra lemn Merrick - Galaxy Design

Clepsidra lemn Merrick – Galaxy Design

Clepsidra Merrick se încadrează cu succes la lista produselor pe care le putem oferi cadou celor apropiați. Este o clepsidră cu nisip alb, în stativ din lemn lăcuit, iar timpul de scurgere nu depășește 5 minute. Acum, depinde de tine ceea ce vrei să gravezi pe acest obiect. Cu siguranță va fi unul apreciat!

 

Cufar marime medie - Galaxy Design

Cufar marime medie – Galaxy Design

Un al șaselea produs care poate fi oferit la ocazii speciale este un cufăr. Cu un design deosebit, confecționat din lemn și cu toarță și închidere metalică. Dacă alegi să introduci ceva în el e bine, dacă nu, poți lăsa norocosul să o facă. Tu trebuie doar să știi ce ai putea grava laser pe acesta.

 

Sper că ți-am fost de folos și de acum înainte când vei fi în pană de idei pentru cadouri speciale, știi ce să alegi. Dacă nu îți vei fideliza partenerii de afaceri sau proprii clienți, nu te aștepta ca ei să îți fie fideli. Trebuie să pornească de la tine, iar aceasta se va întoarce doar cu beneficii pentru compania ta, cât și pentru tine personal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *