Galaxy Design susține PIN2016

Galaxy Design susține PIN2016

Nu de mult timp, am mai spus unui DA unui alt proiect minunat. PIN2016.

PINawards – Premiile Regionale ale Industriei de IT&Outsourching a luat înființare la inițiativa lui Dan Zaharia.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Scopul acestui proiect este unul bine gândit, mai exact, de a „răsplăti firmele și companiile, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatului curajos din regiune, evenimentele comunitare relevante, precum și proiectele durabile ale mediului academic.”

Misiunea, una destul de simplă: „să celebreze dezvoltarea industriei IT la nivel regional și să scoată în evidență impactul pozitiv adus asupra comunității în care aceasta se manifestă.”

Segmentul de IT&Outsourcing devine din ce în ce mai vizibil în zona Iașului, iar acest lucru trebuie întipărit în memorie, ba chiar premiat într-un fel anume.

Într-o lume în care fenomenul de virtualitate devine fascinant, trebuie să cunoaștem mai îndeaproape actorii sau protagoniștii acestor povești de succes. Povești frumoase de care dacă nu s-ar fi ocupat oamenii pricepuți din acest domeniu, nu s-ar fi petrecut.

Cum avem o multitudine de evenimente în care premiem actori, publicații media, brand-uri consacrate etc., este necesară și o astfel de gală pentru industra IT.

Industria IT din România a explodat în ultima perioadă și este în continuă ascensiune, fapt ce generează un viitor frumos pentru următoarele generații care vin din spate.

Suntem alături și mereu vom fi de aceste proiecte în care punem în evidență și scoatem în lumina reflectoarelor persoane și entități capabile să producă o schimbare majoră în comunitatea noastră. Până la urmă, acesta este scopul – să avem o societate unită, echilibrată și din care cu toții ieșim câștigați.

Gala Premiilor Regionale ale Industriei IT&Outsourcing a fost un real succes. Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție.

Avem nevoie de proiecte care să aducă un suflu nou locului în care ne punem în valoare atribuțiile!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *