Cadoul elegant = Set Autruche de birou!

Set Autruche de birou - Galaxy Design

Febra cadourilor ne macină pe toți în această perioadă. Dorim să oferim ceva elegant și folositor, dar în același timp să fie și unicat. Ceea ce se încadrează în aceste criterii este acest set Autruche de birou.

Prin acest set Autruche de birou, poți ajuta omul căruia îi faci frumoasa surpriză. Avem câteva argumente prin care ne susținem această ipoteză. Mai exact, produsele setului ne vin în ajutor.

Suport pentru carți de vizită - set Autruche de birou

Suport pentru carți de vizită – set Autruche de birou

Primul produs, suportul pentru cărți de vizită va fi de mare folos. Oamenii, în această perioadă, se pregătesc pentru concediile bine meritate, după un an fructificat la maximum. Acest lucru este o oportunitate mare de a face networking. Tot timpul trebuie să cunoaștem oameni noi pentru că nu se știe ce relații putem dezvolta pe viitor. Deci, un suport pentru cărțile de vizită va fi bine venit.

Al doilea produs din acest set Autruche de birou este un pix deosebit.

Pix - set Autruche de birou

Pix – set Autruche de birou

Cine nu scrie cu pixul? După mine, acesta va fi folosit până la ultima picătură de cerneală din pasta lui, plus că este diferit de celelalte prin aspectul frumos și calitatea superioară ce o denotă.

Pentru a completa lista, setul mai are în compoziția lui și un accesoriu. Un breloc, la fel precum celelalte 2 de mai sus – elegant.

Breloc - set Autruche de birou

Breloc – set Autruche de birou

După ce am prezentat acest set, cu siguranță ți-am dat de înteles că nu va fi un cadou uitat într-un raft al casei, ba dimpotrivă, va fi unul folosit.

Partea cea mai interesanta este că tu poți să îi oferi un plus segnificativ de valoare, prin intermediul personalizării.

Cu toții dorim cadoul unicat. Dacă îl personalizezi va fi singurul din această lume de acel tip. Asta dacă, desigur, altcineva nu îți va fura ideea. Dacă alegi mesajul perfect, cel căruia tu il vei oferi, îl va aprecia dar și mai mult de atât, va fi mândru să îl folosească.

Cutie - set Autruche de birou

Cutie – set Autruche de birou

Pentru a mai împrospăta lista cu argumente de tipul: „de ce este un cadou perfect?”, aduc în scenă faptul că acest set Autruche de birou vine ambalat într-o cutie neagră, specială, exact pentru asemenea ocazii.

Deci dacă până acum nu știai ce cadou să îi oferi colegului, șefului, prietenului tău cel mai bun sau de ce nu, chiar pisicii tale, acum ai o idee!

Dacă vrei ca tu să primești acest cadou, poți distribui articolul și cineva, cu siguranță, îți va face o surpriză frumoasă.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii cu privire la acest set Autruche de birou, te aștept la secțiunea de comentarii sau chiar poți da o raită pe site-urile noastre.

Mult noroc și cât mai multe cadouri frumoase!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *