Alina Zvorișteanu – Mamă și soție full time!

Ce se întâmplă joi? Vom cunoaște oameni noi!

Astăzi vom face cunoştință cu colega noastră Alina Zvorișteanu.

Alina Zvorișteanu - Galaxy Team

Alina Zvorișteanu – Galaxy Team

Galaxy Team – Alina Zvorișteanu;
Funcție: Responsabil Departament Financiar – Sediul central Iași;

În timpul liber este soția lui Răzvan, dar în cel al programului de serviciu, este responsabila departamentului financiar.

În companie, este cea mai bună prietenă a noastră. Zic asta deoarece ne plătește salariile, sau mai sincer spus, ni le calculează. Cui nu i-ar plăcea o asemenea persoană?!

Alina Zvorișteanu este cea mai deschisă persoană pe care, eu personal, o cunosc. Te ajută, indiferent de problemă și nu pune întrebări sau nu va sta pe gânduri. Eu zic că mai bine ascultăm ce a avut de spus!

Cum decurge o zi la Galaxy Design?
„Pentru mine, ziua începe dis-de-dimineață, când, împreună cu Răzvan, delimităm prioritățile pentru ziua respectivă. Dar și cu Luca, băiețelul nostru, ce trebuie dus la grădiniță. Drumul până acolo, este mai energizant decât o cafea bună. Ajunsă la birou, schimb o vorbă cu fiecare coleg al meu, văd cum se mai simte, ce planuri are în acea zi sau de ce nu, dacă are nevoie de ajutorul meu. Într-un final, verific toate facturile, conturile sau mai bine spus mă asigur că toată partea financiară este în regulă.”

Dar în timpul liber, cum o regăsim pe Alina Zvorișteanu?
„Full time soție și mamă! Încerc ca tot timpul meu liber să îl fructific într-un mod cât mai creativ și folositor. Vreau să mă relaxez, să îmi limpezesc mintea pentru ca atunci când sunt la birou, să pot gestiona orice problemă și să îi fac față cu brio.
După cum am spus la început, ocupația mea sau mai bine spus, hobby-urile mele: de a fi mamă și soție nu prea îmi dau „timp liber”. Mereu mă preocupă ce fac băieții mei, Răzvan și Luca.”

Ce nu ai face niciodată?
„Nu aș renunța până nu îndeplinesc un lucru. Doar unii factori extraordinari, precum un cutremur sau nu știu ce catastrofă m-ar putea determina să las baltă un task. Acești factori, din fericire nu se manifestă! Un alt lucru, nu aș prioritiza niciodată serviciul în pofida familiei. Este și logic, deoarece un job poți să îl refaci sau să îl reîncepi, pe când în cazul familiei nu este chiar așa ușor.”

Ce te motivează cel mai mult?
„Băiețelul meu Luca. Pentru el muncesc și depun toate eforturile. În primul rând, să aibă el și pe urmă vin nevoile mele. El îmi dă forța și energia necesară în fiecare dimineață și mă ține toată ziua în priză. În drumul spre grădiniță, mă încarcă pozitiv și tot timpul reușește să îmi aducă zâmbetul pe buze. Secretul meu, atunci când întâmpin un lucru dificil, tot ceea ce trebuie să fac, este să mă gândesc la el și gata! Lucrurile devin din ce în ce mai ușoare.”

Ceea ce faci acum, este ceea ce ți-ai dorit?
„Da. Am studiat în acest domeniu pentru că asta mi-am dorit să fac. Știi acea întrebare de la școală cu ce vrei să faci când vei ajunge mare? Toți voiau să devină medici, polițiști sau astronauți, însă eu mi-am dorit să lucrez aproape de familia mea.
Deci pot spune cu siguranță că îmi place ceea ce fac acum. Nu cred că aș schimba domeniul în care activez.”

Ce ai face diferit de cum o faci acum?
„Nu cred că aș face vreun lucru diferit. Sunt o personalitate ce tinde spre profesionalism tot timpul. Loc de îmbunătățiri este peste tot. Dacă mă voi mulțumi cu ceea ce fac și nu vreau ca tot timpul să evoluez, nu voi ajunge departe. Sunt mulțumită și mândră de realizările mele, dar tot timpul voi face orice pentru a-mi depăși limitele.”

Acesta a fost unul din interviurile în care nu am conștientizat trecerea timpului. Chiar și după ce l-am transcris, l-am mai citit odată și la fel, aceeași senzație.

Așa este și Alina. Are o calitate desăvârșită de a te face să te simți în largul tău când ești în preajma ei. Are o căldură pe care ți-o transmite instantaneu, dar în același timp, îți transferă și o siguranță mare în propriile tale puteri.

Vă recomand să o cunoașteți, are multe de spus și este un om „cu sfaturile la purtător”.

Vă aștept la comentarii pentru a schimba o vorbă cu ea. Astăzi nu are salarii de calculat și nici multe facturi de făcut, deci timpul ei este mai liber.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *