Transfer termic – Galaxy Design

Galaxy Design - Transfer Termic

Probabil te-ai întrebat cum se realizează materialele promoționale. Mai concis, care este procesul folosit la personalizarea lor.

În acest articol, dar și în cele care vor urma, voi încerca să lămuresc aceste lucruri. Prin urmare, astăzi voi începe prin a prezenta transferul termic.

Transfer termic - Galaxy Design

Transfer termic – Galaxy Design

Procesul de transfer termic constă în trecerea unei cerneli speciale, din stare lichidă în stare gazoasă. Până acum toate-s bune și frumoase!

Această tehnică este posibilă de aplicat pe materialele promoționale doar cu ajutorul unei prese de transfer termic.  Această tehnologie presupune transferul unei imagini, (policromie sau o culoare), de pe o suprafață imprimată digital, cu ajutorul unei imprimante, sau decupată cu ajutorul unui cutter plotter, pe un suport textil.

Calitatea imprimării realizată este impresionantă deoarece fiecare detaliu și nuanță de culoare, putându-se regăsi pe obiectul personalizat.

Produsele cele mai utilizate pentru această tehnică sunt cele textile. Tricouri, șepci, halate etc. Dar în general, materiale plane care suportă o temperatură ridicată (mouse pad-uri, umbrele, genți, lanyard-uri rucsacuri, sacoșe de cumpărături etc.).

Unele dintre avantajele acestei tehnologii, precum costuri scăzute sau o calitate ridicată al imprimării fac o metodă preferată de mulți. În plus, cu toții vrem să avem un tricou sau un mouse pad personalizat exact cum ne dorim.

Transferul termic este un procedeu ușor de învățat. Un grafician descurcăreț, o imprimantă digitală profesională sau un cutter plotter performant și produsul dorit va avea o personalizare de nota 10!

Acesta este unul dintre procesele folosite în industria personalizărilor, unul destul de apreciat și folosit prin care, tot timpul produsul imprimat va atrage atenția. Cu siguranță compania ta va ieși în evidență!

Umbrelă Faldo - Transfer termic

Umbrelă Faldo – Transfer termic

Tricou alb - Transfer termic

Tricou alb – Transfer termic

Șapcă sport - Transfer termic

Șapcă sport – Transfer termic

Sacoșă cumpărături - Transfe termic

Sacoșă cumpărături – Transfe termic

Rucsac - Transfer termic

Rucsac – Transfer termic

Lanyard - Transfer termic

Lanyard – Transfer termic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *