Business Days într-un Iași cu potențial

Echipa GalaxyDesign+Lorand Soares

La începutul acestei luni, mai exact 1 și 2 iulie, am avut ocazia și plăcerea de a fi prezenți la cel mai mare eveniment de business din Iași, Business Days ediția XIX-a, ce s-a desfășurat la Iași în Pallas Mall.

Dacă nu ai fost prezent la acest eveniment, am să-ți atrag atenția că ai pierdut șansa de a primi cele mai bune informații și cele mai utile sfaturi din domenii precum marketing, comunicare, resurse umane, vânzări, business networking etc., de la cei mai buni speakeri din România, informații ce te vor ajuta în afacerea ta.

Nu voi fi atât de egoist încât să nu-ți împărtășesc câteva idei ale acestui eveniment, observate din prisma participarii noastre la eveniment. Prin urmare, voi încerca să fac un mini-rezumat din care sper să te pot convinge să nu mai ratezi astfel de oportunități.

Prima zi a început cum nu se poate mai bine, dimineața (dacă te trezești de dimineață, departe ajungi), cu o conferință a cărei tematică s-a axat pe viitorul nostru, un viitor comod și plin de tehnologie ce ne va face viața mai ușoară. A doua conferință ne-a arătat cât de important este să-ți creezi o echipă motivată și eficientă pentru atingerea obiectivelor propuse, iar când tragi linie să fii mulțumit de rezultatele obținute.

A doua jumătate a zilei a fost împărțită în workshop-uri din categorii diferite, toate oferind informații valoroase, potrivite zonei de interes sau adaptate organizației tale. Teme precum Comunicarea în interiorul și exteriorul organizației în era digitală, Campanii online și cum să ai un conținut de impact în social media, Cum să-ți recrutezi o echipă competentă, Branding și Rebranding etc. ne-au captat atenția. Am furat și noi câteva „secrete” pentru a le aplica în organizație, deoarece ăsta era scopul acestor workshop-uri, nu?

Prima zi s-a încheiat într-o tentă de business, mai exact printr-o degustare de vinuri și un networking de calitate cu unii dintre cei mai de succes antreprenori din România.

În a doua zi, la fel ca și în prima, conferințele au avut cu ce să ne surprindă. Au fost două conferințe, cu teme de actualitate din care am avut numai de învățat. De ce ai nevoie pentru o perfomanță durabilă, în firma ta sau pentru tine ca persoana? (Aici te voi lăsa pe tine să meditezi asupra acestui lucru). Pe urmă, ni s-a arătat cum să ai un management inovativ pentru a fi tot timpul în primele rânduri. La fel ca în ziua precedentă, workshop-urile precum motivarea echipei tale, transformarea clienților în fani, importanța francizelor sau creșterea productivității și perfomanța organizației ne-au ocupat toată ziua într-un mod plăcut și eficient.

Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă în care și noi am pus la bătaie câteva premii. La fel ca în prima seară, nu a putut lipsi networking-ul, ocazie cu care s-au putut crea conexiuni importante pentru tine și afacerea ta.

Acum că am bârfit puțin Business Days-ul, vreau să vă prezint pe scurt ce am făcut noi acolo. Concret, am avut o tombolă cu premii garantate (am scris despre asta aici). Dacă nu ai apucat să citești acel articol, îți povestesc aici.

Pentru a putea participa trebuia să vii la standul nostru, înarmat cu o carte de vizită, extrăgeai un talon și puteai câștiga pe loc, unul dintre cele peste 400 de premii. Sperăm că am putut aduce o bucurie celor care au avut curajul de a participa la joculețul nostru și le promitem că vom continua să-i surprindem plăcut!

Parteneriatul cu Business Days a fost un success. Obiectivul pe care ni l-am propus, a fost îndeplinit cu brio, iar noi vom continua să sprijinim astfel de proiecte din sectorul business al Iașului. Considerăm că aceste evenimente vor aduce doar câștiguri comunității noastre.

După ce am pălăvrăgit atât, singura replică ce-mi vine în minte este cea a lui Andi Moisescu: „Mă înclin!” Dat fiind faptul că nu mă vei vedea făcând asta, te rog să continuăm discuția la comentarii.

Abia aștept să schimbăm o vorbă!

Sper să-ți fi plăcut ceea ce ai citit și te rog să stai cu ochii-n patru după astfel de evenimente!

Doar învățând vei putea evolua! ^^

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *