O seară cu o COMPANIE plăcută

Break the Routine

    Cred că ai momente în care te gândești cât de bine ar fi să evadezi puțin din biroul tău, din rutina ta zilnică și să pleci cu întreaga ta echipă în altă parte, unde să îți poți aerisi și limpezi puțin mintea, dar și unde să îi poți impulsiona, dar asta făcând-o în alte moduri decât cele clasice. Dacă tu nu te-ai gândit, uite că cineva a făcut-o!

    Prietenul nostru (prin alte locuri i se spune șeful), a venit ieri dimineață cu o idee (una genială, zic eu). Anunțul cu care ne-a întâmpinat a fost: „Echipă! Astăzi, la ora 19:00 nimeni nu are alte planuri decât să vină cu mine, unde zic eu!” Puțin nedumeriți de ceea ce va urma, surprinși de-a dreptul, nu am stat niciunul pe gânduri, nimeni nu a pus întrebări și toți am dat curs cererii lui (cu alte cuvinte, el ne este ȘEF  și nu avem de ales :)) ).

   Orele treceau greu și singurul lucru la care ne stătea mintea era să aflăm ce ni s-a pregătit. Fiecare își dădea cu părerea cu privire la ceea ce urma să se întâmple, dar nu cred că cineva aflase secretul decât până atunci când Răzvan (șeful) a început să ne anunțe pe fiecare în parte ceea ce presupune, concret, cererea lui. (Suntem mulți curioși în firmă și nu putea scăpa fără să ne explice această acțiune!)

   Urma să ne deconectăm puțin de la rutina zilnică a jobului. Cum poți face acest lucru decât cu o ieșire, seara la o terasă, cu puțină muzică bună, mâncare, și ceva care să iți umezească gâtul? Nu de alta, dar zilele astea a fost o căldură infernală în Iași!

   Să nu uităm, însă, elementul important al acestei ieșiri: echipa! Pentru noi a fost făcut acest lucru, mai ales pentru că avem „în vizită” cei mai noi prieteni ai noștri. Doi omuleți simpatici, proaspăt angajați, chiar din inima Ardealului, mai exact din Cluj.

   Această „evadare” a reprezentat cel mai bun prilej prin care am putut schimba câteva impresii cu noii noștri prieteni. Ne-am cunoscut mai bine și ne-am lăudat puțin Iașul, exact așa cum face o gazdă bună cu musafirii ei, atunci când își prezintă locuința. De asemenea a fost și un cadru prielnic în care fiecare coleg a început să povestească momente amuzante petrecute cu sau fără voia lor, dar și pentru a-și prezenta realizările din ultima vreme.

   A fost o seară pe care nu o voi uita prea curând. Drept urmare, dimineață m-am trezit cu o durere mare de maxilar și nu am participat la un meci de box sau ceva de genul, ci doar am râs foarte mult. (Fapt confirmat și de ospătării localului, dar și de oamenii de la mesele vecine).

   Consider că scopul acestei întâliniri a fost atins. Am socializat, am acumulat informații noi, iar beneficiile acestei întâlniri s-au văzut chiar a  doua zi dimineață, când fiecare relata câte o povestioară din seara precedentă. Chiar și acum când scriu, tot ce-mi vine în minte sunt voia bună împărtășită de fiecare dintre noi, momentele de relaxare de care ne-am bucurat și glumele făcute în drumul spre casă.

   Trăgând linie la finalul acestei experiențe plăcute, o aștept cu nerăbdare pe următoarea! Prin astfel de întâlniri se rup barierele dintre angajator și angajat și nu te mai simți doar un simplu membru al echipei, ci, din contră, începi să te consideri important în companie, iar acest lucru nu face decât să te impulsioneze și să îți faci treaba din ce în ce mai bine.

    Sper ca aceste rânduri să-ți fi oferit o idee bună despre cum ai mai putea schimba o vorbă cu oamenii tăi, în alte contexte decât cel din cadrul programului obișnuit de lucru. Ai grijă de angajații tăi, iar ei vor avea grija de compania ta!

Acum dacă vrei să-ți spun și ție câteva bancuri bune învățate aseară, bancuri venite de la Cluj, aștept să-mi scrii la secțiunea Leave a Comment, iar eu mă voi conforma de îndată!

De asemenea, dacă ai făcut sau ai luat parte la astfel de acțiuni, te rog să-mi povestești și mie în aceeași secțiune, Leave a Comment”!

Sunt foarte curios și abia aștept să le citesc! ^^

4 Comments

  1. Liviu

    N-am avut plăcerea până acum să stau cu ȘEFUL la o bere. Și asta pentru că nu fac parte din ECHIPA Galaxy Design. Pe da altă parte, ca prieten, vreau să-l conving pe Răzvan să facem trupa vocal-instrumentală de oameni talentați despre care bat eu langa-danga de ceva vreme. Poți să mă ajuți cu o vorbă bună?

    Reply
    1. Andrei Rusu (Post author)

      Are nevoie doar de o invitație și el va confirma prezența! I-am transmis propunerea ta Liviu. Eu sper să formați formația și abia aștept să fiu prezent la concerte!

      Reply
  2. Ora Exacta

    Cautand pe internetul in limba romana iata ca am gasit pe saitul dumeavoastra.
    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea
    informatiilor de pe aceasta pagina si va doresc
    cat mai mult succes!

    Reply
    1. Andrei Rusu (Post author)

      Mulțumim frumos pentru feedback-ul oferit. Ne bucurăm că ai găsit informații ce te pot ajuta.
      Mult succes și ție!

      Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *