Bateria externă Thazer – o sursă durabilă de energie

Baterie externă Thazer - Galaxy Design

Văd din ce în ce mai multe persoane folosind o baterie externă. În cafenele, în autobuze, parcuri, la școală etc., oamenii trebuie să aibă dispozitivele digitale cu bateria încărcată pentru a fi la curent cu toate informațiile sau pentru a-și desfășura activitățile zilnice.

Sunt zeci de modele, cu caracteristici cât mai diferite, cu alte utilități în plus, dar toate au același scop: de a te scăpa de grija descărcării bateriei dispozitivelor tale digitale!

Am ales să prezint bateria externă Thazer, deoarece este un produs pe care trebuie să îl regăsim în gospodăriile fiecăruia dintre noi.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Capacitatea acesteia de 2.000 mAh asigură o încărcare rezonabilă a unui telefon de generație nouă (Iphone 6s de ex.); suficient pentru a efectua, fără griji, apelurile telefonice importante sau trimiterea unor email-uri urgente.

Poate fi percepută precum o baterie portabilă normală, însă aceasta are ceva ce o face să devină îndrăgită de multe persoane dintre noi.

  • Greu de stricat!

Având carcasa din aluminiu, șansele de a se strica la prima scăpare pe gresie sunt foarte mici. Probabil podeaua ar avea de suferit mai mult decât bateria externă Thazer.

  • Lejer de purtat!

Cu o dimensiune de 22x94x22 mm. poate fi purtată cu noi oriunde mergem, fără a ne ocupa mult spațiu în bagajele noastre. Nici nu ne va cauza probleme de spate sau de mâini, deoarece bateria externă Thazer nu cântărește, nici mai mult, nici mai puțin de 69g.

  • Ușor de folosit!

Modul de folosire este unul destul de simplu. Aceasta este compatibilă cu sistemele Android sau iOS, cât și cu dispozitivele electronice care se încarcă utilizând cablul USB. Se conectează cablul USB la gadget-ul în cauză și bateria externă Thazer va porni automat încărcarea dispozitivului. Tot ce rămâne de făcut, este să folosim telefonul, tableta, PSP-ul, Ipod-ul sau oricare alt dispozitiv digital în voie.

  • Simplu de realimentat!

Cum majoritatea dintre noi avem un laptop sau un desktop, suntem familiarizați cu o conexiune USB. Bateria externă Thazer se încarcă prin intermediul unui cablu USB universal. Conectăm cablul power bank-ului, la un capăt, iar celălalt capăt la slotul USB al laptop-ului/PC-ului. Este un proces destul de simplu și foarte ușor de înțeles de către toți cei care folosesc un astfel de produs.

  • Un cadou apreciat!

Atunci când facem un cadou unui prieten, unui coleg de muncă sau persoanei iubite, trebuie să oferim ceva de care vom fi siguri că va fi apreciat și folosit. O baterie externă Thazer poate fi un astfel de cadou. Nevoia de tehnologie și de actualitate, cât și nemulțumirea faptului că o baterie de telefon nu ține cu noi fix în momentele importante, fac ca acest produs sa fie un must-have!

Acestea sunt câteva puncte forte ale acestui gadget. Însă, dacă vrem să îi oferim și o proprietate în plus – unicitate putem reuși asta!

  • Personalizarea!

Dacă suntem un brand care ne respectăm clienții, putem să le oferim o baterie externă drept material promoțional. Scopul acestor campanii de promovare offline – materialele promoționale, este să oferim ceva care este util publicului vizat.

Pe un spațiu de 50x10mm., sigla, sloganul sau un mesaj bine scris va da perfect cu ajutorul gravurii laser sau prin intermediul tehnologiei UV LED.

De fiecare dată când bateria telefonlui sau al oricărui dispozitiv digital se va epuiza, o baterie externă Thazer, inscripționat cu brand-ul tău, va salva situația.

Fidelizează-ți consumatorii, prietenii, colegii ș.a.m.d. și surprinde-i într-un mod frumos și util!

Promovează-te cât mai offline!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *