Alexandra Dumitriu – Galaxy Team

Galaxy Team – Alexandra Dumitriu

Funcție: HR Specialist. Junior Pre-Sales Consultant

Sediul central Galaxy Design Iași

Alex - TeamGalaxy

Alex – TeamGalaxy

În această săptămână, în echipa minunată a Galaxiei a mai „apărut” o persoană. Tânără, ambițioasă, cu un calm debordant și cu zâmbetul pe buze, Alex se va asigura că lucrurile din companie, vor merge exact în direcția care trebuie.

După cunoscuta tradiție, fiecare persoană care ne calcă pragul și devine un membru al echipei, trebuie mai întâi să ne dea o „declarație”. Nu de alta, însă suntem siguri că are ceva de spus și merită auzită. Sau în cazul de față, citită.

Alex, povestește-ne în mare despre tine…
„În primul rând, sunt o persoană comunicativă, căreia îi place să lege relații de prietenie cu cât mai multe persoane, din care să aibă ce învăța. Vreau să petrec majoritatea timpului înconjurată de mulți oameni, deoarece urăsc singurătatea și monotonia. Consider că doar așa pot acumula cât mai multe informații, cât și cât mai multe amintiri frumoase.
În al doilea rând, sunt o tânără studentă în anul II de facultate, unde pot spune că specializare pe care mi-am ales-o, este fix ceea ce mi-am dorit.”

Prin ce ești tu diferită de ceilalți?
„Ceea ce mă diferențiază de alte persoane, este modestia, dar și dorința de a-i ajuta pe cei din jurul meu. Sunt dornică de a evolua personal, cât și profesional, de aceea văd în fiecare persoană din viața mea o sursă de inspirație sau un model bun demn de urmat.”

Cum îți folosești timpul liber?
„Prefer plimbările lungi în aer liber. Pentru mine, ele reprezintă o sursă de inspirație și o modalitate foarte bună de a-mi încărca bateriile.
Totodată, în timpul liber caut răspunsuri la întrebările legate de cum aș putea aduce ceva nou și inovativ în activitatea mea profesională. Doar așa pot excela și remarca în ceea ce fac. Pentru a avea o minte „săntoasă” îmi place ca în serile liniștite să ies la alergat în parc. Este o tehnică prin care mă pot deconecta de lumea cotidiană, cât și un moment prielnic de relaxare.”

Ce te-a determinat să lucrezi în acest domeniu?
„Alegerea se datorează felului meu de a fi. Nu concep o zi în care să nu iau contact cu oameni, în care să nu pot comunica sau să pierd timpul fără rost. De asemenea, am capacitatea de a mă adapta la nou, un lucru benefic și vital în acest domeniu de activitate.”

Ce părere ți-au creat noii tăi colegi?
„Nu mă așteptam să fie chiar atât de primitori! Toți îmi plac în egală măsură. Pe zi ce trece, încep să îi cunosc pe fiecare în parte. Se observă că este o echipă tânără prin prisma nebuniilor pe care le fac, cât și unită, datorită sprijinului pe care și-l oferă unul altuia.
Timpul meu de integrare aici nu va fi unul de lungă durată. Sunt de 2 zile și mi se pare că am mai mult timp de când lucrez cu ei…”

În puținele cuvinte scrise, ea este Alex. Deja ne-am obișnuit cu energia pozitivă pe care ne-o transferă în fiecare dimineață, datorită felului ei de a fi. Suntem nerăbdători să vedem ce ne va pune la cale.

Pentru a vedea ideile simpatice pe care ni le-a pregătit Alex, stați pe aproape. Vom împărți cu voi experiențele prin care vom trece alături de ea.

Dacă doriți să cunoașteți mai multe detalii despre noua noastră colegă, vă așteptăm la comentarii. Alex așteaptă cu drag să vă răspundă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *