Tu ce cadou vei cumpăra de Sfântul Ioan?

Tu ce cadou vei cumpăra de Sfântul Ioan?

Chiar dacă febra cumpărăturilor de sărbători a trecut, nu am scpăat de celelalte care urmează. Majoritatea dintre noi avem un prieten Ioan sau o amică foarte bună, Ioana. Și cum noi suntem învățați să ținem la cei de dragi de lângă noi, trebuie să avem în vedere planul, sau mai bine spus, cadoul prin care să îi surprindem și să le readucem zâmbetul pe chipurile lor.

Stick USB tip card bancar - Cadoul ideal

Stick USB tip card bancar – Cadoul ideal

Am stat și am discutat, împreună cu cei din Galaxie și am stabilit, de comun acord, 4 produse care se pot încadra cu ușurință la acest capitol. În opinia noastră, prin intermediul acestora, vom putea fi diferiți, vom putea surprinde plăcut.

Am să încep cu un produs drag mie, pe care la rândul meu l-am primit cadou, dar chiar și în momentul de față îl folosesc cu mare drag – Stick-ul USB tip card bancar. Plec de la premisa: „esențele tari se țin în sticluțe mici”, stick-ul fiind sticluța în care putem stoca informații precum de exemplu, amintiri plăcute din viața sărbătoritului nostru sau orice altceva ce îi va face fericit. Acest produs este slim, ușor de luat cu noi, chiar poate fi folosit precum o carte de vizită, chiar una inedită.

Punctul culminant apare atunci când, în scenă, intră personalizarea. Prin personalizarea acestui produs putem să îl facem unicat. Cum putem face asta? Folosindu-ne creativitatea și orice element benefic în surprinderea Ioanei sau al Ionului nostru. Te las să încerci, iar după să îmi spui dacă am avut sau nu dreptate.

Power Bank - Cadoul ideal

Power Bank – Cadoul ideal

Al doilea produs propus de noi este unul din ce în ce mai utilizat și apreciat de către posesorii unui telefon smart.

Power Bank-ul se încadrează cu brio în lista cadourilor inovatoare. Majoritatea populației au un astfel de dispozitiv și cu siguranță și prietenii noștrii dragi, Ioan sau Ioana au așa ceva. Și cum descărcarea bateriei este cel mai mare inamic al nostru, cât și al telefonului mobil, un power bank poate fi prietenul de nădejde. Mai ales dacă noul proprietar are stabilit printre obiectivele sale, cât mai multe călătorii.

La fel precum stick-ul usb tip card bancar, personalizarea perfectă îl poate scoate din anonimat.

Cana termosensibila - Cadoul ideal

Cana termosensibila – Cadoul ideal

Al treilea produs de pe lista noastră este Cana termosensibilă. Am ales acest produs datorită faptului diferențiator de restul cănilor, pe care prietenii noștrii, posibil, le-au mai primit și în anii anteriori.

O băutură caldă în perioada de iarnă îi vine mănușă oricui. Însă nu trebuie să ne limităm doar la acest anotimp, ci chiar și atunci când temperaturile cresc în termometre. Dacă sărbătoriții noștrii sunt consumatori de cafea, acest produs li se pliază perfect.

Tu tot ce trebuie să faci este să găsești imaginea perfectă, iar ceva cald turnat în acestă cană îți va duce ideea la bun sfârșit.

Set Royal Rosewoord  - Cadou ideal

Set Royal Rosewoord – Cadou ideal

A patra recomandare pentru cadoul ideal este Setul elegant din lemn Royal Rosewood. Dacă persoana pe care dorim să o surprindem este genul care îndrăgește scrisul, atunci i-ai câștigat simpatia pe loc.

La fel precum celelalte produse de mai sus, și acesta va fi unul folosit și mereu când o va face își va aminti de gestul frumos, pe care tu te-ai străduit să i-l creezi.

Câștigă prietenii, consolidează-le și ai grijă de ele. Exact pe acest principiu se merge și în afaceri. Legăturile strânse cu oamenii din jurul tău te vor purta mereu spre succes!

Te așteptăm la comentarii, ba chiar te invităm să ne mai recomanzi și tu alt tip de cadou. Poate cine știe, cienva va observa ce ne-ai propus și te va surprinde plăcut!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *