Promovează-te în papuci de plajă

Papuci de plajă personalizați - Galaxy Design

Sunt multe motive pentru care ai personaliza o pereche de papuci de plajă.

După cum ne sugerează și numele, acești papuci de plajă sunt folosiți exact în locul în care relaxarea este la ea acasă – la mare.

Faptul că pe plajă găsim un public numeros, că omul este mai receptiv la mesajele publicitare sau oferind un astfel de produs ești aproape de clienții tăi, fac ca promovarea în mediul offline să să devină un must-have.

Însă, pentru a avea un real succes, prin prisma materialelor promoționale – papuci de plajă, trebuie să avem un mesaj memorabil.

Una este atunci când folosim un produs inscripționat doar cu sigla/sloganul/oferta de vânzare a companiei tale și alta este atunci când primim un produs personalizat cu un mesaj viral, unul cu care să te asociezi, atât tu cât și cel care primește produsul.

Însă, trebuie avut în vedere și faptul că mesajul este necesar să fie urmat de compania care l-a gândit. Nu de alta, însă dorim să fie reținut și brand-ul, nu doar mesajul.

După ce mesajul ideal a fost gândit, îți mai rămâne să alegi modelul produsului care urmează a fi personalizat.

De la o perehe de papuci de plajă la alta, fiecare are ceva diferit, care s-ar potrivi la diferite categorii de oameni.

Selectează 3-4 modele, după care mergi prin companie cu produsul și îți întrebi colegii.

Vezi care dintre colegii tăi se încadrează cel mai bine cu profilul clientului tău ideal și uite așa vei găsi și produsul care se pliază perfect cu audiența ta.

După ce mesajul găsit de compania ta a fost inscripționat pe perechea ideală de papuci de plajă, iar după ce au ajuns cu brio la publicul tău țintă, este necesar a face un follow-up.

Mai exact, să îi întrebi dacă sunt mulțumiți și bucuroși de ceea ce brand-ul tău promovează în momentul de față, iar dacă mesajul a fost recepționat exact așa cum ar trebui.

Crede-mă! Cu cât ai mai multă grijă și le oferi atenția pe care concurența ta nu o oferă, cu atât mai mult vor avea și ei grijă ca prietenii lor să „ajungă pe mâinile tale”!

Dacă ai nevoie de idei creative, cât și benefice, de promovare a companiei tale, poți să ne scrii mai jos.

Eu sunt nerăbdător să ne pui la încercare.

O zi minunată!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *