Materiale printate pentru evenimente memorabile

Pachete materiale printate

Sunt multe beneficii pe care ți le pot aduce evenimentele de tip business. Însă, nu este suficient simpla realizare a acestora, ci și acele materiale printate cu care te prezinți.

Precum atunci când te duci la doctor și dorești ca ustensilele să fie aranjate, curățate, iar utilajele de ultimă generație, fix așa doresc și participanții la astfel de evenimente, ca strictul necesar de materiale să le primească cum nu se poate mai bune.

Aceste materiale printate pe care le oferi participanților la evenimentul tău, fie că este un workshop, fie o expoziție, trebuie să fie cele mai calitative, dar și cele mai practice.

Sunt o mulțime de materiale printate pe care le poți utiliza în cadrul unui eveniment business. Însă, tu nu ai nevoie de toate, ci doar de stricul necesar.

În continuare îți voi prezenta, pe scurt, 5 pachete cu materiale printate pe care le poți folosi și prin prisma cărora poți afișa o imagine pozitivă în rândul publicului tău țintă.

  1. Pachetul de materiale printate Workshop
Pachete materiale printabile Workshop

Pachete materiale printate Workshop

Acest pachet este punctul de start pentru orice eveniment.

Conține strictul necesar în materiale de tipărituri și este orientat spre evenimente de scurtă durată. De la cel mai important material pe care trebuie să îl ai – cartea de vizită, până la pliantul în care prezinți „negru pe alb” evenimentul în sine sau serviciile tale, pachetul mai are în componență și mapa de prezentare, un pix personalizat, dar și un semn de carte.

  1. Pachetul de materiale printate Simpozion
Pachet materiale printabile Simpozion

Pachet materiale printate Simpozion

Pachetul Simpozion este destinat evenimentelor mai ample. Conține toate produsele din pachetul Workshop, dar și câteva extra, menite să satisfacă pe deplin așteptările participanților de la un eveniment business.

Față de primul pachet, acesta conține în plus diplome A4 pe care să le oferi la sfârșit, cât și 5 foi cu antet, caz în care luatul notițelor este un must-have.

  1. Pachetul de materiale printate Conference
Pachet materiale printabile Conference

Pachet materiale printate Conference

Pachetul Conference merge cu un pas mai departe. Este adaptat evenimentelor cu un grad ridicat de complexitate, ce necesită o gamă mai largă de produse.

Acesta conține 8 produse diferite și special selectate pentru ca evenimentul pe care îl organizezi să rămână întipărit în mintea participanților, iar rezultatul să fie peste așteptări.

  1. Pachetul de materiale printate Expo
Pachet materiale printabile Expo

Pachet materiale printate Expo

Acest pachet duce lucrurile la un alt nivel; lucru datorat numărului mare de produse specifice și este optimizat pentru evenimentele de lungă durată în cadrul cărora participanții sunt foarte activi, iar programul este unul abundent cu activități.

Materialele printate din acest pachet au fost selectate atent pentru ca impactul generat de către compania ta, prin prisma acestora, să fie maxim.

  1. Pachetul de materiale printate Summit
Pachet materiale printabile Summit

Pachet materiale printate Summit

Ultimul pachet, dar și cel mai cuprinzător, Summit cuprinde cele mai diverse tipuri de produse, pentru evenimente de mare amploare, cu un public divers și cu mari așteptări.

Ca bonus, pachetul conține materiale pe care să le poți oferi participanților, iar aceștia să le poarte cu ei oriunde se duc.

Acestea sunt cele 5 pachete. Acum tot ce îți rămâne de făcut este să alegi pachetul care ți se potrivește cel mai bine!

*De acum este și mai simplu să organizezi un eveniment!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *