O agendă personalizată la timpul ei este binevenită!

Toamna a început de ceva timp și trebuie să ne gândim serios la promovarea noastră. Agenda personalizată se potrivește la fix cu ceea ce avem noi nevoie în acest caz.

De ce spun acest lucru? Este un produs pe care majoritatea dintre noi îl folosim și trebuie să îl avem la îndemână. Tot timpul ne vin idei noi sau strategii pe care vrem să le folosim ulterior și pentru a nu le uita, le notăm în agendă. De acolo, cu siguranță nu vor zbura decât dacă vor prinde aripi.

Agenda personalizată are mai multe avantaje, iar pe majoritatea dintre ele, le știm cu toții. Nu le voi menționa pe toate, ci doar pe cele care mie mi se par mai importante.

Voi începe cu suprafața mare de personalizare. Acest lucru vine la pachet cu o promovare vizibilă. Dacă nu te promovezi, nu vei avea șanse mari de reușită. Nimeni nu vrea asta, nu?

Putem să ne folosim la maximum de acest avantaj. Cu cât suprafața de printare a unui produs este mai mare cu atât vei atrage atenția mai mult. În plus, poți să îți personalizezi agenda cu orice îți place ție. Dar noi vorbim aici de promovarea companiei tale. Așa că logo-ul și sloganul propriului tău business vor arăta perfect pe coperta agendei. Pe spatele acesteia, poți să îți treci datele de contact sau un mesaj după care compania ta sau chiar tu, te ghidezi. Tu deții controlul, tu ești cel care decide asta!

Un alt avantaj pe care agenda personalizată îl are, este că nu doar coperta față – spate pot fi printate, ci și interiorul acesteia – forzațul. Exact precum în cazul coperților, decizia de branduire îți aparține pe deplin.

Un avantaj ce te pune și pe tine într-o lumină bună față de colegii tăi de muncă, este acela că agenda poate fi personalizată uninominal. Vrei să faci un gest frumos pentru toți angajații tăi. Ei bine, o agendă cu numele fiecăruia sau chiar poza preferată, le-ar aduce un zâmbet pe chipul lor și s-ar simți apreciați. Iar când un angajat știe că este respectat, randamentul muncii sale va fi și mai mare, dar și compania ta va livra plus valoare clienților. Până acum din toate aceste lucruri ai numai de câștigat, nu?

Desigur, dacă tu ții foarte mult la imaginea ta și a companiei tale (așa și trebuie), poți personaliza mai mult decât coperțile și interiorul lor.

Al 4-lea avantaj al agendei, este că și paginile din interiorul acesteia pot fi personalizate. Acest lucru ar da dovadă de profesionalism și va evidenția că tu faci lucrurile ca la carte, sau în cazul de față, ca la agendă.

Acest avantaj poate fi posibil doar în tiraje mari, mai concret, peste 300 de bucăți. Și nu pentru că am dori noi să vindem mai multe exemplare, ci doar pentru simplul fapt că la mai puțin de 300 de agende, costurile ar fi mult mai mari. Atunci când trebuie să ne promovăm, alegem soluția optimă, nu?

Iar dacă nu ai nevoie de 300 de agende, nu-i un capăt de țară. Noi livrăm agendele și în tiraje mai mici – un minim de 30 de bucăți. Am dat un ochi pe la vecinii de peste gard și am observat că la ei, acest minim este mai mare decât în cazul nostru. Și crede-mă, poți promova compania ta și cu un astfel de număr de bucăți.

Până acum, am pus accent pe personalizare. Este importantă deoarece te ajută la îndeplinirea obiectivul propus – promovarea.

Un alt avanjaj – rezistența coperților. Ea este mai mare decât în cazul unei agende din imitație de piele. Cu cât agenda rezistă mai mult, cu atât va rezista și imaginea companiei tale. Cu cât imaginea companiei tale va rezista și mai mult, exact la fel va rezista și în mintea consumatorilor.

Nu doar coperta trebuie să fie rezistentă. Pentru a-i oferi o durată de folosință mai mare, agenda personalizata are blocul de hârtie cusut. Este un avantaj ce trebuie luat în seamă ori de câte ori achiziționăm un astfel de produs. Nu este rentabil să dăm banii pe una care nu va rezista suficient de mult timp încât să ne folosim de toată agenda.

Până acum am scos în evidență avantajele acestui produs. Trebuie să vă prezint și datele tehnice. Este la fel de important să luăm în considerare aceste date tehnice precum și avantajele. Prin urmare:

Formatul ei este, după cum scrie și în titlul ei – A5. Mai exact, 145 x 205 mm. Structura agendei este de 240 pagini din care 217 pagini agendă nedatată, 1 pagină informaţii personale, 2 pagini planner 2022, 2 pagini calendar pe 2022 şi 2023, 1 pagină sărbători religioase, 1 pagină cu conversii, 16 pagini agendă telefonică. Suportul agendei este din hârtie offset albă de 70 g/mp. Finisaje standard: copertă personalizata color (policromie), laminată lucios, caşerată pe carton buretat, bloc agendă cusut, forzaţ 1 alb, forzaţ 2 harta României policromie.

Formatul acestui tip de agendă este A5 de 145 x 205 mm. Structura ei este de 336 pagini din care 313 pagini agendă datată zilnic, 7 pagini cu informații utile şi 16 pagini agendă telefonică. Suportul este la fel precum în cazul de mai sus, de 70 g/mp. Finisaje standard: coperta policromie, laminată lucios, caşerată pe carton buretat, bloc agendă cusut, forzaţ 1 alb, forzaţ 2 harta României policromie.

Dacă am precizat modelele A5 nedatate, trebuie să le prezint și pe cele A4 și B5. Prin urmare:

Formatul este A4 de 210 x 270 mm. Structura: 200 pagini din care 185 pagini agendă nedatată, 1 pagină informaţii personale, 4 pagini planner 2022, 2 pagini calendar pe 2022 şi 2023, 8 pagini agendă telefonică. Suportul, la fel precum în cazul agendelor A5, de 70 g/mp. Finisaje standard: copertă policromie, laminată lucios, caşerată pe carton buretat, bloc agendă cusut, forzaţ 1 alb, forzaţ 2 harta României policromie.

Formatul este A4 de 210 x 270 mm. Structura: 2200 pagini din care 185 pagini agendă nedatată, 1 pagină informaţii personale, 4 pagini planner 2022, 2 pagini calendar pe 2022 şi 2023, 8 pagini agendă telefonică. Suportul, la fel precum în cazul agendelor A5, de 70 g/mp. Finisaje standard: coperta realizată din PVC pe suport de hârtie, caşerare pe carton buretat, bloc agendă cusut, forzaţ 1 alb, forzaţ 2 harta României color.

Formatul B5, 165 x 240 mm. Structura: 200 pagini din care 185 pagini agendă nedatată, 1 pagină informaţii personale, 4 pagini planner 2022, 2 pagini calendar pe 2022 şi 2023, 8 pagini agendă telefonică. Suportul: hârtie offset 70g/mp. Finisaje standard: copertă policromie, laminată lucios, cașerată pe carton buretat, bloc agendă cusut, forzaț 1 alb, forzaț 2 harta României policromie.

Formatul B5, 165 x 240 mm. Structura: 240 pagini din care 217 pagini agendă nedatată, 1 pagină informaţii personale, 2 pagini calendar 2022 și 2023, 1 pagină sărbători religioase, 1 pagină cu conversii, 2 pagini cu planner 2022 și 16 pagini cu agendă telefonică. Suportul agendei: hârtie offset 70g/mp. Finisaje standard: copertă color laminată lucios, caşerată pe carton de legătorie, bloc agendă prins cu spiră, forzaţ alb.

Formatul este A6, de 95 x 145 mm. Structura: 144 pagini din care 132 pagini agendă nedatată, 4 pagini calendar 2021-2023 şi 7 pagini agendă telefonică. Suportul agendei: hârtie offset de 70g/mp. Finisaje standard: copertă policromie, laminată lucios, caşerată pe carton de legatorie, bloc agendă cusut, forzaţ 1 şi 2 alb.

Nu vă mai obosesc ochii cu mai multe informații tehnice. Aceste modele de agende sunt cele mai utile, cele mai folosite, dar și cele mai rentabile.

Dacă dorești mai multe detalii cu privire la acestea, nu ezita să întrebi. Abia așteptăm să te informăm și să te ajutăm. Vom oferi în cel mai scurt timp orice tip de informație dorești.

Nu mai aștepta concurența să facă primul pas! Ia atitudine, promoveaza-te și fii primul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *