Galaxy Design susține adevăratele succese

Galaxy Design - Jack Canfield

Chiar dacă domeniul nostru de activitate se învârte în jurul promovării de tip offline, Galaxy Design a încercat și chiar a reușit să facă și mai mult de atât. Mereu am spus „DA” când ni s-a propus să colaborăm la un proiect, care are același scop comun: dezvoltarea mediul antreprenorial din România.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

La inițiativa lui Lorand Soares Szasz, Jack Canfield a sosit în România. Nu doar pentru a ne vizita țara, ci pentru a ne împărtăși din experiența lui și pentru a ne prezenta tehnicile care ne vor ajuta să ajungem acolo unde ne dorim: către succes.

Cursul cuprindea cele mai puternice 67 de principii pentru a avea rezultate formidabile în viața personală, cât și în cea profesională. Pentru fiecare dintre noi, a avea succes înseamnă cu totul altceva. Pentru unii înseamnă să ajungă vânzători de top. Pentru alții să aibă o relație mai bună cu copiii săi, sau cum e în cazul nostru, să reușim dezvoltarea unui mediu business foarte puternic și bine închegat.

Acest tip de proiect este unul prin care ne putem îndeplini scopul și putem ajunge să avem succesul dorit.

Ne bucurăm că am putut ajuta și că am reușit să fim aproape de oamenii prezenți la eveniment. Ne dorim ca pe viitor, cei mai mari antreprenori din lume, să ajungă în România și să ne prezinte din filosofia lor de viață , dar și cea antreprenorială.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *