Agende, calendare și tendințele anului 2018

Agende și calendare - Galaxy Design

Am dat start producției de agende și calendare 2018! Toamna a sosit, iar noi, Galaxy Design, revenim cu noi creații. Campania „Toamna se numără agendele și calendarele” vine în susținerea parteneriatelor și a colaborărilor de lungă durată. Cum? Oferim clienților noștri o gamă variată de agende și calendare pentru a rămâne întipăriți în mintea fiecărui client sau colaborator pe durata întregului an.

 

De ce să folosești o agendă sau un calendar?

Considerate a fi cele mai longevive instrumente de birou, agendele și calendarele sunt indispensabile oricărei companii. Capabile să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, agendele îți oferă posibilitatea de a-ți scoate în evidență creativitatea brandului tău prin intermediul personalizării. Tocmai din acest motiv ți-am pregătit o nouă serie de agende și calendare care să devină ambasadorul companiei tale pentru anul 2018.

Pe lângă designul inedit pe care-l pot avea, acestea își dovedesc utilitatea în orice companie întrucât asigură buna organizare în rândul angajaților, contribuie la monitorizarea și respectarea taskurilor și implicit a deadlineurilor. Unde mai pui că nu-ți va scăpa nicio dată aniversară sau cu o semnificație aparte pentru tine? Poate cel mai interesant aspect al unei agende, precum și al unui calendar îl reprezintă starea de spirit pe care ți-o oferă aceste produse de birou, iar aici intervine creativitatea din spatele designului acestora. Este alegerea ta felul în care dorești să rămâi în mintea angajaților, colegilor sau partenerilor tăi.

Orice lucru bun vine la pachet și cu diverse provocări. Procesul de realizare al unui calendar sau a unei agende este mai complicat decât pare, mai ales când vorbim de cantități mari. Din acest motiv îți propunem sistemul de achiziție „early booking”. Comandă din timp produsele pentru a-ți garanta succesul campaniei tale, dar mai ales pentru a-ți reduce factorii de stres care vin odată cu finalul de an. Nu trebuie să ratezi nici pachetele promoționale din cadrul „early booking” valabile la comenzile efectuate pănă la data de 15 octombrie. La fiecare agendă sau calendar comandat vei primi cadou un produs publicitar.

Pe lânga aceste premii, îți pregătim și o tombolă care să îți răsplătească fidelitatea. Curând îți vom oferi mai multe detalii.

Concluzia?

Alege să te faci remarcat prin utilizarea unor produse cu design diferit, care te vor ajuta la construirea unei imagini cu totul aparte în fața partenerilor, dar și la construirea unui climat favorabil angajațiilor tăi.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *