Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online

Ce este Conferința WEBBIZ?

Sfârșitul primei luni de toamnă anunță cea de-a doua ediție a Conferinței WEBBIZ. Având ca temă de dezbatere „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”, evenimentul susținut în data de 27 septembrie va fi găzduit de Camera de Comerț și Industrie Iași, continuând colaborarea din anul precedent. Organizat de Agenția MB EVENT, WEBBIZ te invită să faci cunoștință cu mediul bussines și promite să-ți satisfacă orice curiozitate aferentă domeniului.

 

Participanții vor avea parte de informații care vizează dezvoltarea afacerilor, creșterea vânzărilor în mediul online, campaniile de promovare și alte detalii care conduc către o afacere de succes. Branding, comunicare, design, marketing online, web design și, nu în ultimul rând, social media, vor fi punctele de dezbatere în jurul cărora vor gravita speakeri de renume din cadrul companiilor de top din Iași. Contextul este cu atât mai important pentru noi cu cât vom fi prezenți la eveniment prin intermediul lui Răzvan, CEO Galaxy Design, care va susține una dintre prelegerile dedicate tematicii.

Câteva detalii despre Răzvan

Pentru cei care nu îl cunosc încă; la bază programator, Răzvan are o experiență de peste 15 ani în domeniu. De 12 ani se află la conducerea Galaxy Design, o companie care a migrat de la oferirea serviciilor web (design, programare, SEO și hosting) înspre comerțul electronic cu materiale publicitare personalizate. În prezent, activează în spațiul online prin intermediul a 7 site-uri de vânzare, iar în offline prin 3 centre regionale în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Experiența acumulată atât în partea de dezvoltare cât și ca utilizator de magazine online îl poziționează ca un expert în comerțul electronic. „Facem eforturi continue în a comunica eficient cu clienții noștri. Mediul online îți oferă posibilități nebănuite, dar îți întinde și capcane periculoase în egală măsură…” spune Răzvan. În cele 30 de minute alocate intervenției, promite să ne dezvăluie din secretele succesului pe internet a unui business orientat preponderent B2B.

 

Așadar, pe 27 septembrie îți dăm întâlnire la cea de-a doua ediție WEBBIZ, iar folosind codul „WebBizGLX20%”, beneficiezi de 20% reducere la achiziționarea biletului de participare. Depășește-ți limitele și cunoaște oamenii de afaceri din mediul online care au atins deja succesul!

Te așteptăm acolo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *