Galaxy Design susține Business Days

Galaxy Design - Business Days Timisoara

După cum v-am obișnuit, prezența Galaxy Design la evenimentele Business Days este necesară. Spun asta din două motive. Primul, suntem partenerii lor și trebuie să ne onorăm prezența, chiar dacă evenimentul are loc în Iași, București, Cluj sau Timișoara. Iar cel de-al doilea, faptul că de la acest tip de eveniment ai numai de învățat.

Temele alese, speakeri prezenți, dar și însăși organizarea efectivă a evenimentului, te fac să admiți că Business Days este cel mai valoros și important eveniment de business din România.

Săptămână trecută am fost prezenți în Timișoara, la o nouă și interesantă ediție de Business Days. Tema generală s-a focusat pe ceea ce înseamnă mediul online; cum evoluează acest trend, dar și cât de indispensabili suntem de acest domeniu.

Marketing, vânzări, resurse umane, IT&Outsourcing sau chiar motivarea personală, toate aceste arii au oferit informații valoroase pentru afacerea ta. Nu există o persoană care să fi participat și să nu fi plecat cu minimum 3 informații valoroase pe care probabil în momentul de față le și aplică. (Programul)

Pentru noi, o nouă ediție de Business Days a fost încă o colaborare de succes. Acesta se datorează în mare parte informațiilor culese în urma workshop-urilor sau al conferințelor, dar și prieteniilor stabilite acolo, au completat lista.

Networking-ul efectuat, cât și întrevederile cu unii dintre clienții noștrii, ne-au făcut să putem spune cu mâna pe inimă: Business Days este locul în care trebuie să fim.

Vom spune mereu da acestor tipuri de evenimente deoarece nu fac decât să împrospăteze și să ridice nivelul business-ului românesc. Iar acest lucru, nu poate decât să ne bucure!

Te așteptăm și pe tine la următoarea ediție Business Days. Va avea loc în Iași și cu siguranță vom și noi prezenți acolo!

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *