2021 și 5 tendințe în promovarea de succes

Ce vei afla din acest articol?

✅ ce sunt produsele promoționale
✅ de ce să folosești produsele promoționale în campaniile tale de marketing
✅ care sunt tendințele în ceea ce privește piața produselor promoționale din anul 2021
✅ ce produse îți recomandăm noi
✅ ce poți face pentru a te promova corect

Trebuie să începem prin a înțelege produsele promoționale pentru a putea aplica cât mai eficient trendurile din acest an. Promoționalele sau cadourile publicitare sunt articolele folosite în campaniile de marketing sau de comunicare. De obicei, acestea sunt oferite pentru a promova și a spori notorietatea companiilor.

De ce ar trebui tu să folosești produsele promoționale? Ei bine, îți voi spune 5 motive. 👇

👉 aceste articole îți vor crește notorietatea brand-ului tău;
👉 oferă produse promoționale și îți vei fideliza clienții, angajații și partenerii;
👉 merchandising, dacă ai o idee, un design, un text atractiv și ai vrea să-l vinzi la „pachet” cu un produs, se poate;
👉 campanii de activare. De ce? Pentru a le oferi clienților tăi o experiență în mediul offline, o emoție, pe care nu au cum să o uite prea curând;
👉 campanii de marketing cu bugete de toate felurile. Diversitatea produselor promoționale permite ca acestea să se plieze perfect pe orice buget, fie el mai mic sau mai mare.

Acum că ai înțeles de ce ar trebui să folosești produsele promoționale în campaniile tale de marketing, aș vrea să-ți prezint trendurile care se preconfigurează pentru anul 2021.

1. Armonizează-te cu nuanțele pastelate ⚪

Anul acesta sunt la modă culorile pastelate pe care le poți armoniza cu imaginea brand-ului tău. Noi îți recomandăm să îți creezi o paletă de culori care se potrivește identității companiei tale și să o combini cu diferite culori pastelate.  Acestea sunt nuanțele deschise obținute prin amestecul culorilor cu alb, rezultând nuanțe delicate și curate. Culorile calde pastel sunt asociate cu ceva confortabil, familial, puțin jovial. Poți alege produse precum pixuri, genți pentru cumpărături sau chiar notebook-uri.

2. Minimalist înseamnă cool în 2021… 😱

O altă tendință care ia amploare în anul 2021 este designul minimalist, dar cu efect. Keep it simple and good looking! Uneori lucrurile simple creează un impact mai mare. Este musai să ai asta în vedere atunci când îți alegi produsele promoționale pentru campaniile tale de marketing. Clienții noștri obișnuiesc să aleagă produse precum lampa de birou portabilărucsacul pentru laptop sau un cronometrul pentru bucătărie atunci când vor să își impresioneze partenerii folosindu-se de designul minimalist.

3. Life hacks 🧰

Trebuie să recunoaștem că în ultima perioadă oamenii sunt tot mai fascinați de produsele care le ușurează viața de zi cu zi. Aceștia dețin numeroase obiecte de acest tip, așa că nu trebuie să le oferi produse care să fie inutile, pentru că vei risca să-ți plictisești partenerii cu produse pe care le primesc mereu, poate chiar de la concurenții tăi. Când îți faci planurile, stabilești bugetul disponibil și alegi produsele pentru campania ta de marketing, trebuie să alegi acele produse care au o durată lungă de viață și care pot fi utilizate în mod curent, ajutându-ți identitatea companiei tale să fie mereu în atenția publicului tău țintă. Produsele care îți ușurează viața (life hacks) au început să devină populare în materie de promoționale. Astfel, o geantă pliabilă sau un portofel cu breloc pot reprezenta cadoul perfect pentru partenerii tăi.

4. 😷… un an mai sigur? 

Pandemia ne-a schimbat drastic stilul de viață, iar acest lucru se va simți ani buni de acum înainte. O obligație anul precedent, produsele de protecție rămân încă valabile și anul acesta, fiind un must-have pentru fiecare companie. Astfel, produsele de protecție împotriva virușilor rămân încă în trend. De asemenea, numeroase companii au adoptat lucratul de acasă, iar produsele pentru „biroul de acasă” sunt și ele un trend în 2021. Produsele precum gelul igienizantmăștile faciale și pixurile antibacteriale vor rămâne și anul acesta printre cele mai folosite.

5. Produse premium în 2021? 💍

În ultima perioadă companiile adoptă tot mai mult produsele promoționale pentru a se promova, iar acest lucru nu mai este o noutate. Toată lumea oferă agende, calendare și pixuri personalizate. Un trend care va lua amploare în acest an este reprezentat de produsele premium. Gadget-uri, agende speciale și pixuri care scriu infinit te pot diferenția de celelalte companii. Noi îți sugerăm încărcătoarele wirelessagendele cu pagini din pilitură de piatră și bateriile externe. Pe piața internă consumatorii sunt dispuși să plătească mai mult luând în considerare durata de viață și valoarea produsului atunci când oferă o calitate ridicată. Conform unui studiu, 65% dintre persoane sunt dispuse să plătească mai mult pentru produsele de calitate.

Acum ajungem la întrebarea cea mare: Ce trebuie să fac eu?” 🤔

Ei bine, răspunsul este unul simplu. Tu trebuie să alegi un trend, cel care se pliază cel mai bine pe strategia de marketing a companiei tale, să alegi produsele și să te gândești deja cu ce mesaj le dorești a fi personalizate.

Activând în domeniul publicității offline de 16 ani, am remarcat că în fiecare an apar noi tendințe în ceea ce privește piața produselor promoționale. Noi obișnuim să le oferim consultanță gratuită clienților în ceea ce privește alegerea promoționalelor perfecte pentru companiile lor raportându-ne mereu la ultimele tendințe din acest domeniu.

Astfel, am decis să venim în ajutorul tuturor persoanelor care își doresc să aleagă produsele perfecte pentru a se promova în anul 2021.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *