3 motive pentru care să oferi o cană personalizată

De ce ai oferi o cană personalizat - Galaxy Design

Fie că ești la birou, fie că ești acasă, faptul că ai o cană personalizată te face să te simți diferit!

De ce?

Pentru simplu fapt că este a ta!

În articolul pe care urmează să-l parcurgi, am reușit să structurez 3 motive importante pentru care să oferi o cană personalizată.

Cană albă simplă - personalizată uninominal - Galaxy Design

Cană albă simplă – personalizată uninominal – Galaxy Design

În primul rând, poți să îți dai seama repede dacă ai tăi colegi, prieteni sau chiar persoane din familia ta sunt iubitori de cafea, ceai, suc etc. și mai poți observa rapid dacă mereu (sau de cele mai multe ori) folosește aceeași cană de fiecare dată.

Dacă lucrurile stau așa, atunci trebuie să iei inițiativă și să-i oferi o cană personalizată. Aceasta poate fi imprimată cu numele persoanei, cu obiecte sau lucruri pe care le iubește cel mai mult sau cu un motto pe care îl apreciază foarte mult.

 

În al doilea rând, unicitatea.

Cred că și ție îți place să ai o cană doar pentru tine. Una pe care stă la loc de cinste numele tău, o cană personalizată fix cu ceea ce îți place și cum ți-ai dorit-o tu.

Ei, așa sunt multe persoane. Ca tine, ca mine, precum colegii tăi sau ai mei de birou, tuturor ne plac lucrurile de care știm că doar noi le avem.

Cană albă cu interior colorat - Harnet - Galaxy Design

Cană albă cu interior colorat – Harnet – Galaxy Design

O cană personalizată oferă acest statut de unicitate!

În plus, nu vor mai exista cazuri în care cana din care obișnuiești să bei apă lipsește sau este de negăsit, deoarece restul vor ști că este doar a ta. Un „alt plus”: și colegii tăi vor avea propria lor cană personalizată.

Un al treilea motiv – mai mult decât un cadou.

Exact!

O cană personalizată este mai mult decât un simplu cadou,deoarece aceasta nu poate fi achiziționată de oriunde.

Un astfel de produs, cu logo-ul partenerului de afaceri, numele și un mesaj de mulțumire este imposibil de găsit la fiecare colț de stradă. Și chiar dacă ar fi, nu ar avea mesajul pe care doar tu l-ai putea gândi și reproduce pe un astfel de cadou.

În altă ordine de idei, pe lângă faptul că acel cadou nu va fi găsit oricând și oriunde, lucrul în sine ca te-ai „deranjat” să personalizezi un obiect și să îl oferi doar lui (partener, client, angajator etc.), face ca tu să devii și mai important în ochii acestuia.

Deci, mult spor la fidelizarea oamenilor care te sprijină să crești!

Chiar dacă sunt 3 motiv, eu ți-l ofer si pe al patrulea „bonus”!

În ultimul rând – aprecierea.

Cum mie și majoritatea oamenilor ne dorim și chiar ne plac lucrurile „gratuite” și primite fără vreun motiv anume, apreciem astfel de gesturi.

Acum sa fim serioși! Din 10 persoane apropiate, câte îți oferă o cană personalizată sau orice altceva unic, fără a fi ziua ta, Sf. Valentin, Crăciunul și astfel de sărbători?

Oferă înainte să primești!

Oferă lucruri de care oamenii se pot folosi și rezultatele nu vor înceta să apară.

O cană personalizată este mereu binevenită la casa omului!

Dă start unei zile personalizate la birou!

Dacă tu ai o astfel de cană, nu te sfii și arată-ne-o și nouă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *